6

Del Toronak is lesz egy kisebb szerepe A hobbitban

Guillermo del Toro eléggé elfoglalt ember, de mégis volt arra ideje, hogy összehozzon egy vámpírregényt, a The Strain hamarosan megjelenik, ezért sok interjút ad és persze nem maradhatnak el ilyenkor a kérdések A hobbittal kapcsolatban sem. A rendező elárulta, hogy ő maga is fel fog tűnni egy kisebb szerepben a produkcióban.

“A Hobbitban egy kis szörnyet fogok játszani, szóval át kell majd alakítani engem úgy, hogy úgy nézzek ki, mint egy kis lény. Nem egy fontos karaktert fogok alakítani, csak egy mellékszereplőt.” -mondta del Toro, aki még arról is beszélt, hogy ő maga készíti a lény dizájnját és összesen egy vagy két mondata lesz az alkotásban, majd meghal. A Gyűrűk urában Peter Jackson is feltűnt néhány kisebb szerepben, A Gyűrű Szövetségében a Pajkos Póni közelében tűnt fel részeg figuraként, a második részben egy katonát játszott, a harmadikban pedig kalózként volt látható.

A hobbit két részben fog érkezni a mozikba és nem készítenek átvezető részt a filmek és a Gyűrűk ura közé, korábban felröppentek olyan hírek, hogy ilyesmit is terveznek a készítők. A Gyűrűk urából megismert karakterek ismét láthatóak lesznek a Hobbitban, jelen lesz Elrond, akit ismét Hugo Weaving játszik, Gandalf, őt Ian McKellen formálja meg újra és Andy Serkis Gollamot fogja alakítani. Korábban John-Rhys Davies kijelentette, hogy biztosan nem tér vissza, pedig felkérték rá, Viggo Mortensen pedig azt mondta, szívesen belebújna újfent Aragorn ruházatába.

6 komment

 1. Ennek mind nagyon örülök – az egyik legjobban várt film részemről.
  De: Aragorn piszkosul nem volt ám benne a Hobbitban. Khm. CSak ne találjanak ki valami alternatív beépítést… 🙁
  John-Rhys Davies miatt pedig szomorú vagyok – tudom, mennyi baja volt a maszkjaival…de mégis, jelenleg ő a legnagyobb törpe:)

 2. Aragorn sztem max úgy építik bele, hogy Elrondnál elcsászkál ott a háttérben, meg beszél pár szót Bilbóval. Ezzel csak az a gond, hogy a Hobbit idején Aragorn 20 egynéhány éves, és kérdés, Mortensen mennyire lesz/lenne képes eljátszani egy ilyen korút. (Majd mondogatja, hogy “‘Zújs Playstation nyomoooor!” XD)
  Daviest én is sajnálom, de igazából a karaktere még benne lehet, ha nem is ő játssza, hiszen Gimli faterja az egyik főszereplő. Egy kölyök-Gimli még beleférne.
  Na de most akkor ez a két rész hogy két rész lesz? Csak mert eddig úton útfélen azt lehetett hallani készítőktől, mindenhonnan, hogy az első rész dolgozza fel a könyvet, a második meg lesz valami. Viszont a cikkben ezt cáfoljátok. Most már nem tudom, kinek higgyek. :S

 3. Elkezdtem olvasni a Straint, de eleg gyenge, valoszinuleg Chuck Hogan kozremukodese miatt. A baratom szerint, aki vegigolvasta, teljesen Blade II.

 4. – Aragorn A Hobbit idején 10 éves, még Estelnek hívják és semmit sem tud származásáról.

  – Az eredeti terv szerint az első film lett volna A Hobbit és a második egy összekötő film, de ezt tavasszal végül elvetették, és inkább A Hobbitot bontják két részre, és közben megmutatják Gandalf útjait is a Fehér Tanácsba meg Dol Guldurba.

 5. Jaa, csak most tavasszal döntötték el? Akkor valszeg ezért nem hallottam még róla. Mostanában nem olvastam sehol hobbitos infókat.
  10 éves? Mondjuk igaz, Bilbó is 30 valahány (33?) évesen kalandozott, mint Frodó, és a GYU idején, mikor Aragorn volt 80x éves, Bilbó 111… Na, most már határozottan kíváncsibb lettem Vigo Mortensen Aragorn-alakítására a Hobbitban XD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *