5

Carl Rinsch rendezi a 47 Ronint

Majd’ egy éve írtam arról, hogy Keanu Reeves szamurájt fog játszani a 47 Roninban, ám azóta nem sok anyag érkezett a filmmel kapcsolatban. Annyit lehetett tudni, hogy a történet a 18. században fog játszódni Japánban és egy csapat szamurájt követhetnénk, akik azon fáradoznak, hogy megbosszulják mesterük halálát.

Az Universalnál a produkció kiemelt fontosságúnak számít és Carl Eric Rinsch-t bízták meg a rendezői feladatokkal, akinek ez lesz a film világában az első melója, ám nem számít amatőrnek, mivel korábban Nike, Mercedes,  Sprite reklámokat készített. Ridley Scott pedig azt szerette volna, ha Rinsch rendezi az Alien prequelt, ám a stúdió azt akarta, hogy maga Scott dirigálja a filmet.

A 47 Ronint Gyűrűk urához hasonló fantasy elemekkel és a Gladiátorban látott hatalmas csaákkal képzelik el a stúdió fejesei. A forgatást nem tudni mikor kezdik, de mivel még a többi szerepet nem osztották ki és  producerek nyárra időzítenék a bemutatót valószínűleg nem fognak kapkodni, 2011 előtt úgyse fogjuk látni a filmet.

Néhány Rinsch által készített reklám

5 komment

 1. Keanu Reeves mint szamuráj? Ehh…:S Amúgy meg nem tudom, hogy jön a fantasy a 47 ronin-hoz. Megvan a könyv, olvastam is párszor. Meg a sztori-leírás is sántít az eredetihez képest… De majd meglátjuk mi lesz belőle…

 2. @_Rorschach_: Nem írják, hogy könyv alapján dolgoznak, csak azt, hogy igaz történetet vesznek alapul.
  Egyébként Reeves még belefér, ha majd Martin Lawrence-t válogatják be, akkor szívjuk a fogunkat:D

 3. @koimbra: a 47 ronin egy történelmi legenda, annak a könyv-változatát olvastam. Nem hiszem, hogy 2 különböző sztori lenne:D
  Ebben igazad va Will Smith, Martin Lawrence és Eddie Murphy benne lesz, akkor lesz baj…

 4. evolution of technology baromi jó, tehetséges gyerek. jó lett volna, ha az alien prequelt is ő csinálja, kíváncsi lettem volna rá, mire képes.
  Keanu “egy nézésem van” Reeves meg jó lesz szamuraájnak, csak ne sokat mutassák. 😀

 5. @freakin’: nem is igaz, h csak egy nézése van, és különben is jó őt a vásznon nézegetni.
  ha ti megbocsátjátok kenaut, mi megbocsátjuk angelinát meg a többieket 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *