3

Betekintés a Pandora bolygó mögé

Három és fél perces színfalak mögötti videót láthattok az Avatar filmhez kapcsolódóan, beszélnek a szereplők, a készítők, közben pedig bevágnak a filmből is néhány rövidke jelenetet. Ide kattintva pedig egy új jelenetet nézhettek meg.

Időközben kiderült, hogy a brit énekesnőt, Leona Lewis-t fogjuk hallani a The End felirat után. Már felvették az I See You számot, James Horner és Simon Franglennel dolgozott együtt Lewis-zal a dalon. Érdekességképpen elmondom, hogy Horner és Frangler állt a Titanic-os My Heart Will Go On szám mögött is anno. Klip még nem készült az I See You-ból, de alább meghallgathatjátok az énekesnő eddigi legnagyobb sikerét.

3 komment

  1. Azt gondolom, már a nem kéne többet megnéznem előzetesekből, interjúkból, képekből. (de nem bírom ki)
    Már nagyon várom.

  2. Én szerencsére a teaser óta egy képkockát nem néztem meg a filmből, hajjaj, micsoda élmény vár majd egy hónap múlva IMAX 3D-ben 😀

  3. @Drakeamarth: Szerintem ebből a három órás filmből nem került ki annyi anyag, hogy rontsa a filmélményt:) Egyébként úgy gondolom, hogy másfél órába fog telni, mire összecsapnak a navik meg az emberek, aztán lesz fél óra csata, egy kis pihi, majd egy negyed órás ütközet, meg valami 20 perc duma a végére:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *