5

Az első kép a Shrek 4-ből

Az első Shreket anno videón láttam, meg kellett állítani néha a lejátszást, mivel többször, hosszan nevettem és lemaradtam volna néhány poénról. A második már nem volt ilyen fergeteges, a harmadik felvonás pedig szintén nem ütötte meg az első poénjait, de még így is bőven nézhető volt. Jövőre érkezik a következő, Shrek Forever After címre keresztelt rész.

A rendező Mike Mitchell  elmondta, hogy ez lesz az utolsó Shrek, több rész nem fog készülni. Ez szerintem csak egy jó marketing fogás és valahogy nem tudom elhinni. Az első előzetes az Avatar előtt lesz látható, James Cameron mozija 3D-s lesz, a Shrek is 3D-ben kerül a filmszínházakba. Ráadásul igen sokan fognak beülni az Avatarra, így rengetegen fogják látni a trailert.

Mike Myers, Eddie Murphy, Antonio Banders és Cameron Diaz kölcsöznik továbbra is a hangjukat a főbb figuráknak, illetve Kathy Griffi,  Kristin Schaal ogre vadászokat fognak megszólaltatni. (Bár Magyarországon szinkronosan fogjuk hallani úgyis).

Az animációs filmet úgy jellemezték, mint Grimm testvérek és a It’s a Wonderful Life produkciók keverékét, ami nem hangzik rosszul. Nekem egyedüli problémám a rendező személye, aki anno a Tök alsót dirigálta, bár nevéhez fűződik a szerintem jó Túlélni Karácsonyt vígjáték is és szintén ő készítette a Szuper felsőtagozatot is.

5 komment

  1. Szerintem az első rész tűrhető volt, a második nagyon jó, a harmadik viszont kissé gyenge (főleg a másodikhoz képest). De azért természetesen erre (is) kíváncsi vagyok…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *