3

A Marvel képregényrajzolójának thrillere

Kaare Andrews a Marvel képregénykiadónál rajzolóként dolgozgat, időnként letesz az asztalra néhány rövidfilmet is, de most elérkezett az ő nagy pillanata is, ledirigálta első nagyobb hangvételű alkotását,  az Altitude  horror-thrillert. Négy fiatal  (plusz a pilóta) “sétarepülésre” indul, ám csöppet eltévednek és a műszerek is meggajdulnak és ennek tetejébe még úgy tűnik, hogy nincsenek egyedül. Remélhetőleg Andrews meg tudja teremteni a feszültséget, mert csak így sikerülhet élvezhetőve tennie filmjét, egyébként meg mehet a szemétbe a többi tini horror közé.

3 komment

  1. Naná, hogy nincsenek egyedül ők négyen, mivel öten vannak a repülőben. 😛 (Vagy a pilótacsaj nem számít bele a négy fiatalba?)
    Viszont kicsit furán hat az, hogy ilyen kicsi gépben játszódjon az egész. (Arról már nem is beszélve, hogy vihar közepén kint járkálnak a szárnyon??? mi a fene?) Viszont ezt leszámítva (vagy talán épp ezért) érdekesnek tűnik.

  2. A trailer maga eléggénagyon szokványos, de ha az egész film azon a kis repülőn játszódik, akkor az bizony csak jó lehet. A szemrevaló pilótacsaj pedig bónuszpont.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *