11

A 2012 után jöhet a sorozat

(Spoiler lehetséges) Roland Emmerich elárulta, hogy Mark Gordon producerrel közösen azt tervezik, hogy a 2012 katasztrófafilmet a tévében folytatják. “Az elgondolás az, hogy a sztori 2013-ban játszódna és bemutatnák mi történt a globális katasztrófa után. A Föld újjáépítéséről szólna és nagyon, de nagyon szemkápráztató lenne.” -mondta Emmerich. A rendező úgy gondolja, hogy a sorozat egy csapat embert állíthatna a középpontba, akik túlélték a pusztítást, de nem csónakokban, hanem mondjuk egy olyan földrészen, ami az események után szigetté vált.

Gordon fel is vette a kapcsolatot az ABC-vel, de ugye előbb meg kell várni milyen eredményeket hoz a film. A producer szerint teljesen érdekes lenne azt látni, hogy miképp építenék újjá a világot az emberek és hogyan boldogulnának ezekben az időkben.

Ezek szerint nem jön semmiféle ufó, hogy megmentse az embereket és gyakorlatilag az egész 2012 film csak veszett menekülésből fog állni. A 2012 jövő héten érkezik a mozikba, íme az előzetes

11 komment

  1. Már láttam az előzetest, és bár nekem szivem csücskei az ostoba végítélet filmek, ez nem tűnik nagyon ígéretesnek. Sztori nem nagyon világlik ki belőle, Cusack nem tetszik ilyesmiben, de ha a 158 percből százban dől romba a világ látványosan, akkor befizetek rá. Fentebb említették Boll-t, hát tegnap betoltam jobb híján az Egyedül a sötétben, 20 percig bírtam, elképesztő volt, nulla koherencia a jelenetek közt, a színészek ordenárék, technikailag nulla, és még egy zs-kat Seagal filmben is több a logika. Na de ez off, csak annyira elborzasztott, hogy nem bírtam magamban tartani.

  2. Nekem az elözetesböl nagyon az jött le, hogy a filmben a nagy, látványos (és tök irreális) pusztítós jeleneteken kivül más nem igen lesz. De végülis jah, sztori, karakterek? Minekaz?

  3. A repülő mijafrancnak játszott X szárnyút az épületek között, ha egyszer simán felrepülhetett volna az égbe?

  4. Üdv!
    Gondolom, az a repülő épp felszállás után került a felhőkarcolók közé. Egyébként meg maga Emmerich mondta egy interjúban, hogyha választania kell a logika és a jó látvány között, az utóbbit választja, szal ezek után mit várunk? De látványban nagyon ott lesz, szal agyakat kikapcsolni, popcornt elő, indul a móka!

  5. A film nagyon várós, hiszen jó lenne végre a Holnapután óta látni végre mégegy jó katasztrófafilmet. Cusack alapból nagy kedvencem és remélem ő is benne lenne a sorozatban. 🙂 Amúgy a sorozat érdekes ötlet, jó lenne végre normális CGI munkát látni egy sorozatban. 🙂 Mert ugye hiába a Jericho (nagy kedvenc) ott azért volt pár elég brutálisan szar effekt. A filmet is várom és a sorozaot is! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *