0

Heti néznivaló

6 db új filmet mutattak be ma a magyar mozik.

0qos

A Quantum csendje  (Quantum of Solace): Bond folytatja az előző részben elkezdett bosszúhadjáratát.  Az eddigi legdrágább James Bond film, igaz tele van márkanévvel, így a készítők bagóból megúszták a forgatást (a Ford csupán 36 milliót fizetett, hogy a titkösügynök vezesse a járgányukat). Majd valamikor megyek rá. Szinkronizált előzetes

A rejtekhely (The Hideout): olasz-amerikai thriller. Lei férje öngyilkossága után elmegyógyintézetbe kerül, ahonnan 15 év után kerül csak ki. Vendéglőt nyit, de rájön arra, hogy 50 évvel ezelőtt az épületben gyilkosságok történtek, ő pedig nyomozni kezd.

Film Noir (Film Noir): szerb 3D-s fekete fehér film. Los Angelesben egy férfi pisztollyal a kezében tér magához, mellette egy halott rendőr. Emlékei nincsenek, magának kell utánajárnia ki is ő maga.

Fövényóra: fekete-fehér szerb-magyar művészfilm. Andreas Sam saját gyökreit kutatja, de mindig csak új kérdésekbe botlik bele.

Jack Jack – Az igazi rocksztár az első próbán meghal: magyar dokumentumfilm a Jack Jack zenekarról.

Árvaház (El Orfanto): Laura árvaházzá alakítaná át azt a helyet, ahol felnőtt. Gyereke azonban furán kezd viselkedni, egyre több kísérteties dolog történik. Ma láttam, szerintem közepes. Szép tájak és képek, csak feszültséggel van a baj. Nálam nem sikerült fenntartani, az kamu ijesztegetéseken pedig meg se rezdültem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *