1

Orbitális Fűrész 5. spoiler!!!

Előre szólok, csak az olvassa el a következő sorokat, aki annak ellenére is élvezni tudja Hollywood újabbnál-újabb, másfél órás élvezetadagját, hogy ilyen infót tud meg egy filmről.

A jó szereplőgárda – mint tudjuk – ugyanolyan elengedhetetlen egy filmben, mint bármi más, aminek
jónak kell lennie.

Mike Realba (Fűrész 4)
Lyriq Bent (Fűrész 2/3/4)
Athena Karkanis (Fűrész 4)
Justin Louis (Fűrész 4)
Donnie Wahlberg (Fűrész 2/3/4)
Danny Glover (Fűrész 1)
Bahar Soomekh (Fűrész 3/4)
Mike Butters (Fűrész 1/4)
Niamh Wilson (Fűrész 3/4)
Angus McFayden (Fűrész 3/4)
Bill Vibert (Fűrész 3/4)
Tony Nappo (Fűrész 2/4)
Tim Burd (Fűrész 2/3)

Eme lista eléggé elgondolkodtatja az embert, hiszen – egy-két kivétellel – akár arról is szólhatna, hogy mely színészek haltak meg, brutális módszerek révén a Fűrész eddigi 4 részes történelme során. Ha ehhez hozzátesszük, hogy ez a lista nem az eddigi részek halottait hívatott megörökíteni, hanem az 5. rész szereplőgárdájának egy része – BIZONY!!! – akkor lehet, hogy néhányuknak a földön koppan majd az álla.

Emellett persze kihagyhatatlanul része a stábnak Tobin Bell – alias Jigsaw -, Costas Mandylor – alias Hoffman, vagy más néven a “4. rész végi fenegyerek” – és új arcokat is láthatunk, kiket nagyrész sorozatokban láthattunk eddig, mint például Julie Benz (Dexter), Meagan Good (Cousin Skeeter), vagy épp Carlo Rota (24).

Azt még nem lehet tudni, hogy az említett, már eltávozott szereplők, mint élők térnek-e vissza szerepükbe, vagy szimplán felvételekről/flashback-ekről/stb. van szó. Ám nyugalom, mindenre fény fog derülni hamarosan, hiszen október 24-én startol az amerikai mozikban. Addig is adok egy kis kóstolót. Biztos láttátok már, de nem lehet elégszer megnézni…

Először is a világ eddigi legbetegebb teaser-e…

Egy csodálatos remekmű…

 

Egy komment

  1. LOL

    Hát ez több, mint szánalmas. Ezt nézni másfél órán át…pfff. Innen küldök egy elsőszámú vállveregetést minden fannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *