2

Koppintás: Street Racer

Akad néhány film, amelyet egyből dvd-re szánnak, de hogy valamennyire felfigyeljenek rá egy ismertebb film címet vesznek alapul, ezen változtatnak kicsit és így nevezik el az alkotást. Így született a 100 Million BC, a Transmorphers vagy akár az I am Omega.

Május 27.-én jön dvd-re a Street Racer, amely egyértelműen a Speed Racer címére hajaz,  történetben meg a Halálos irambanra hasonlít. A sztori középpontjában az illegális versenyek, a gyorsulás áll.

2 komment

  1. Az ilyen filmeket olcsón egy-két millió dollárból kihozzák. Az AVH: Alien vs. Hunter pl 5000 dollárból készült, a Világok harca folytatása egy millióból. Dvd-n ennek többszörösét visszahozza, egyrészt a hülye közönség miatt, akik nem is tudják miről van szó, csak ismerős nekik a cím, másrészt meg aki ránéz a borítóra és úgy dönt ezt meg akarja nézni. Én pl láttam a 100 million BC-t meg a 2012 Doomsday-t mert ezekért semmiképpen se fizettem volna, és ezek után nem is ajánlom senkinek. De ha azt nézzük a marketing kifejezetten ügyes ebből a szempontból, bár pofátlan

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *