0

Anyád lehetnék – ajánló

2007-anyádHa létezik olyan párkapcsolat, amelyben a férfi sokkal idősebb a hölgynél, akkor miért ne létezhetne ennek a fordítottja?! Ha szinte már elfogadjuk az előbbit, beletörődhetnénk az utóbbiba is. Vegyük csak elő Demi Moore és Asthon Kutcher példáját… Ezt tette Amy Heckerling is..

Egy 40es anyuka beleesik a nála több mint 10 évvel fiatalabb fiúba, ugyanekkor pici lánya életében először lesz szerelmes. Anyuka ad tanácsokat kislányának, de mi várható el egy 40 éves egyedülálló anyukától, aki éppen küzd a szerelem ellen? Másfél órán keresztül követhetjük csetlésüket, botlásukat az érzelmek világában. De sajna közben megy az élet, dolgozni kell és az iskola sem maradhat el.. mindez a bonyodalmakat csak tetőzi. Vége természetesen happy end, de nagyon aranyosan megoldva..

A film egy családi délutáni tvzéshez tökéletes, de talán ez is az egyszer megnézhető kategória. Nem ragadott magával a történet, de a színész játék azért jó volt.

Mellékes dolog ami feltűnt, illetve meghökkenetett: éljen a természetesség, megértem h Michelle Pfeiffert próbálták minél fiatalabbnak feltűntetni, és ehhez lágyabbá tették a vonalait, a fény kezelése ez esetben tökéletes, de vannak olyan beállítások ahol ez csak rontott a helyzeten, és gyönyörűen kihangsúlyozza arca botox-túltengését… Hol vannak az eredeti vonalak??? az összehúzott szemöldök?? az összehúzott homlok?? sehol

Azért élvezhető a film! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *