2

Napi miújság

– Frank Darabont Stephen King művét adaptálná filmvászonra. Darabont nevéhez fűződik A remény rabjai film, ami az imdb-n a második legjobb filmként tartanak számon. A The Long Walk művét King álnéven írta, egy olyan világban játszódik, ahol megrendeznek ez Hosszú Gyaloglás versenyt, a cél, hogy ki bírja tovább a gyaloglást,a szabálytalankodókat azonnal lelövik.

0pb– Megvan a Terminator film rendezője, ő pedig nem más, mint McG. A videoklippek készítése után a filmszakmába igazolt rendező eleddig a Charlie angyalai moziváltozata és a We Are Marshall fűződik a nevéhez. Edward Furlong ügynöke még régebben bejelentette, hogy Furlong lesz John Connor (akárcsak a második részben),ezt azonban még senki nem kommentálta. Claire Danes már nem tér vissza.

– Megfilmesítik Hugh Hefner életét, az úr a Playboy ura! Tom Cruise szeretné eljátszani, eleddig Leonardo DiCaprio volt esélyes a szerepre.

– Oszter Alexandra filmes karrierjét egyengetné Andy Vanja. Én is egyengetném:)

0oa

 

2 komment

  1. Én azt szeretném megkérdezni, hogy MIECS miért nem ír? Én szeretném ha írna, a Candy írása nagyon tetszett és elvileg ketten csináljátok az oldalt. Nem kifogásáolom Koimbra írását , mert jókat ír, csak MIecs-t hiányolom. Egyébként gyakran járok ide, csak azért nem írok kommentet, mert lusta vagyok

  2. Kedves Plötty! Igyekszem írni, csak nem mindig van időm. SŐt szinte soha, de próbálok behozni mindent.. elvétve azért találsz egy két írást tőlem. Amint van egy kis időm azonnal nézek valamit filmet, de van hogy hetekig nincs 5 percem amikor filmet tudnék nézni. De igyekszem bepótolnia hiányom. És köszi h naponta látogatsz minket.. Tartsd meg ezt a jószokást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *