2

Bill Condonra bíznák Frankenstein menyasszonyát

brideoffrankensteinA múmia (The Mummy) után lehet csak biztosra mondani, hogy az Universal Szörnyuniverzuma sínen van-e. De azért a tervezgetés folyik tovább, a stúdió Bill Condonnal szeretné levezényeltetné a Frankenstein menyasszonyát (The Bride of Frankenstein). A direktor korábban több interjúban is elmondta, hogy számára nagyon kedves a régi  változat, a klasszikus horror az egyik kedvence. E mellett Condon 1998-ban adta ki kezei közül az Érzelmek tengerében (Gods and Monsters) drámát, amely James Whale-ről, az 1935-ös mű alkotójáról szól.

Chris Morgan és Alex Kurtzman producerként tevékenykednek az újabb verzió környékén, David Koepp tollából származik a forgatókönyv. Mikor indulhatna a forgatás? A stúdió 2018 április 13-ra és 2019 február 15-re tűzött ki egy-egy premiert, de nem közölték, hogy melyik ikonikus figurájuk mutatkozna be a megadott időpontokban.

2 komment

  1. Bill Condon “Érzelmek tengerében” című filmjét illet volna megemlíteni, ugyanis James Whale-ről szól a film, aki az eredeti filmet rendezte …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *