4

The Colony előzetes

Idén alaposan megtépázzák a Földet, Roland Emmerich kimarad belőle. A Feledésben (Oblivion) a bolygót támadás éri, majd az emberek elmenekülnek, Tom Cruise hátramarad. A Tűzgyűrűben (Pacific Rim) hatalmas lények garázdálkodhatnak. Will Smith és fia a Föld után sci-fiben kalandozhat eme helyen és akkor még jön Az éhezők viadala folytatása is.

Ezen felül érkezik a The Colony sci-fi is. Beköszönt az új jégkorszak, az emberek a föld alatt próbálják túlélni a dermesztő hideget. A Hetes Kolónia élelmiszerkészlete fogyóban és a hőmérséklet csökkenést is egyre nehezebben viselik, ráadásképp még egy betegség is felüti a fejét. A közösség összeköttetésben áll az Ötös Kolóniával, azonban elveszítik velük a kapcsolatot. Sam és Briggs (Kevin Zegers és Laurence Fishburne) felkerekedik, hogy kiderítse mi történhetett velük

A filmet eredetileg Patrick Tatopoulos, az Underworld 3 rendezője dirigálhatta volna le, helyére Jeff Renfroe, a Paranoia 1.0 (One Point O) horror alkotója érkezett.

 

 

4 komment

  1. Az ötlet még akár érdekes is lenne, de már messziről süt róla, milyen gagyi lett… Azt meg nem értem, hogy ha már nem volt pénz rendes effektekre, akkor miért kell ilyen moneyshotokkal teledobálni a trailert…

  2. Ó, ne. Nem tudtam, hogy ilyen “zombis” lesz. Már nem is annyira érdekfeszítő, mint elsőre gondoltam. Ja, és az effektek tényleg bénák.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *