5

Frankenstein’s Army előzetes – megint náci zombik

A náci zombulást már többször is ellőtték, itt volt nekünk a norvég Náci zombik (Dead Snow) és A helyőrség (Outpost), de a Frankenstein’s Army is hamarosan beállhat ebbe a sorba. A rendezői teendőket Richard Raaphorst látja el, aki eleddig csak reklámfilmeket készített, a forgatás pedig szeptemberben veszi kezdetét, ám máris van egy előzetes.

A II. világháború vége felé az oroszok benyomultak Németországba, a nácik azonban még mindig próbálkoznak. Tudósaik egy titkos laborban Dr. Victor Frankenstein naplóját felhasználva azon kísérleteznek, hogy megpróbálják feltámasztani a halott katonákat. Hitler utolsó kétségbeesett lépése, hogy elkerülje a szégyenteljes vereséget. Jövőre egyébként nem csak a német zombikatonák lepik el a mozikat, hanem elvileg jön az Iron Sky is, ahol a Hold felől érkezik a támadás

5 komment

  1. @koimbra: Nem is ez a legdurvább,, hanem az, hogy nincs is trendje vagy oka ennek az egész náci zombis dolognak, mégis egyre jobban előkerülnek ilyen témák.

    Fura, hogy így meglovagolják ezt az egészet.

  2. Sztem van köze a WCS-hez; gondolom voltak ott olyan ötleteik a srácoknak, amiket olcsóbban és kevesebb idő ráfordításával össze tudtak most hozni, hát összehozták; talán felhasználnak kész felvételeket is, ha vannak (a WCS félúton, tőkehiány miatt állt le)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *