4

3D-s szemüveg nélkül élvezhetjük az Avatar 2-t

avatarÉvekkel ezelőtt James Cameron úgy fogalmazott, hogy szerinte hamarosan szemüveg sem kell hozzá, hogy 3D-ben élvezhessük a filmeket. Ő volt az, aki miatt minden producer hirtelen elfeledkezett a hagyományos technikáról, másrészt valószínűleg, hogy éppen azért kell várni az Avatar 2-re ilyen sokat, mert folyt a fejlesztés és túlságosan rövid időn belül nem szerették volna a mozikat újabb nagyobb beruházására kényszeríteni.

A Cameron irányította Lightsorm Entertainment 5 éves együttműködése megállapodást írt alá a Christie Digital Systems-szel, együttes erővel fognak úttörőnek számító technológián dolgozni, ami meghatározza sok évre a mozizás nyújtotta élményt. Mit is jelent mindez? Olyan vetítőrendszert, amely éles, kristálytiszta képeket nyújt, ráadásul ehhez már tényleg nem kell majd 3D-s szemüveg sem. A berendezés nem túl olcsó, mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk az üzemeltetőknek.

Az Avatar 2. része elvileg 2020-ban jön.

4 komment

  1. Azért ha ez sül, talán megbocsájtunk kicsit Cameronnak, számomra még mindig az Avatar A 3D-s film, amik utána jöttek főleg ezek a konvertált borzalmak, teljesen élvezhetetlenek voltak, nagyon kevés jelenetnél van igazán értelme, a bevétel növelésen kívül semmi egyéb haszna vagy jelentősége nincs. Szemüvegesként külön borzalom még egy szemüveget felvenni 😀

  2. Én még a szemem se fogom kinyitni, sőt el se megyek a vetítésre, sőt nem is fizetek érte. Úgy fogom élvezni, hogy otthon mást nézek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *