1

A zöld ogre visszatér

shrekA negyedik Shrek animációt követően arról beszéltek, hogy nem lesz ötödik rész. Ami nem is lett volna akkora probléma, hiszen míg az első felvonás egészen zseniális volt, a további folytatások egyre gyengébbek és gyengébbek lettek. De később csak szóba hozták, hogy talán mégis megvalósul a Shrek 5.

A Comcast nem is oly rég 3,8 milliárd dollárért szerezte meg a DreamWorks Animation-t. Pár órával ezelőtt a befektetők részére tartottak egy megbeszélést, ahol arról volt szó, hogy kifejezetten olyan karaktereket fognak létrehozni, amelyekkel könnyen be lehet népesíteni egy vidámparkot és természetesen el lehet velük adni különféle termékeket.

Szóba került a zöld ogre is, Chris Meledandri, a Lorax és a Minyonok (Minions) producere aktívan részt fog venni az ötletelésben, hogy Shrekbe miképp lehetne új életet lehelni.

Arról nem beszéltek, hogy folytatáson vagy esetleg rebooton törik a fejüket, de hamarosan ez is ki fog derülni. Az sem tisztázott, hogy Meledandri csak a sztori kiötlésében vesz részt vagy esetleg teljes egészében ő fogja irányítani a projektet.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *