1

Sorozat lesz a Shop-show-ból

mallratsKevin Smith nem csupán a Shop-stop (Clerks) harmadik felvonását szeretné tető alá hozni. Korábban a Shop-show (Mallrats) 1995-ös filmjéhez is szeretett volna egy második részt. Azonban a dolog kicsit bonyolult. Habár megírta a forgatókönyvet és a színészek is benne lettek volna, viszont a jogok az Universalnál voltak, ahol nem igazán lelkesedtek az ötletért, hogy egy több, mint 20 évvel ezelőtti vígjátékot folytassanak, ami ráadásul nem volt kasszasiker. Smith ügynöke azt javasolta, hogy próbálják rávenni a stúdiót, hogy mondjanak le a jogokról, de ilyesmire eddig még nem volt a példa az Universalnál.

Amikor Smith elkészítette a Villám (Flash) sorozat egyik részét, nagyon is élvezte a munkát. Ekkor ötlött fel benne, hogy nem kellene mozifilmben gondolkodnia, hanem a Shop-show 2-ből lehetne akár egy széria is. Erre az elgondolásra már hajlott az Universal is, hamarosan megköttetik az egyezség és Smith belevághat. Jöhet a tíz részes Shop-show.

Arról nem esett szó, hogy a szériában mely színészek lesznek benne, de a terv az, hogy a Phiadelphiában található Exton Square Mall-ban veszi fel a jeleneteket.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *