8 komment

  1. Hát én kijelentem hogy bizonyos értelemben nagyot csalódtam. Azt hittem az Igazság Ligája rajfilmsorozatból csinálnak filmet. Hogy Batmant- Supermant- Martian Manhuntert- Flasht – Hawkgirlt- Green Lanternt- Wonder Womant fogom látni filmen, ezt a hét hőst, akik a Föld körül keringő bázison, a Watchtowerben élnek, és onnan lépnek akcióba. Erre se Hawkgirl, se Martian Manhunter, se Green Lantern!? Ezt a hármat hogy merészelik kihagyni a filmből!? Szemetek! Így máris kevesebb lelkesedéssel várom a filmet.

  2. És melyik idióta találta ki, hogy Cyborg legyen ligatag! Cyborg a Tini Titánok tagja! A Tini titánok NEM Igazság ligája, hanem egy másik csapat. Szerintem Cyborgnak nincs keresnivalója itt, bárcsak az általam előbb említett másik hármat rakták volna be helyette!

    • Cyborg a képregény az Igazság Ligája alapító tagja. Meg nem értem miért gáz, hogy 5 hős gyűlik össze 20 helyett. A Bosszúállókban sem voltak tucatnyian.

  3. Nem is mondtam hogy legyenek tucatnyian. Én csak arra vágytam, hogy a rajzfilmsorozat 7 hőséről szóljon a film.

  4. Egyetértek, nem annyira para hogy nem a 7 fő szereplő gyűlik össze. Nehéz lenne megvalositani JJ rajzfilmet..! Avenger sem egészen az alapitó tagokkal készült..lásd hangya

  5. Koimbra, egyébként másutt azt olvastam hogy apróbb filmterv módosítás lesz, hogy Igazság ligája 1A és 1B helyett Igazság Ligája 1 és 2 lesz. Igaz ez?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *