2

Két év múlva robog be a Halálos iramban 8 a mozikba

furious7Ugye senki nem gondolta, hogy a Halálos iramban 7-tel (Furious 7) lezárul a franchise? A hipergyorsan elért milliárd dolláros bevétel után viccesen hangoztak „meg kell találnunk a megfelelő sztorit” kijelentések, hiszen ezekre a filmekre egyáltalán nem jellemző a finoman kimunkált történet. Tehát csak idő kérdése volt, hogy bejelentik a 8. felvonást. Vin Diesel a CinemaConon meg is tette: 2017 április 14-én robog be a következő Halálos iramban. Rendező jelenleg még nincs.

Az Universal egyúttal tologatott néhány premiert. A Warcraft filmet 2016 március 11-ről június 10-re tették, a Tűzgyűrű 2 (Pacific Rim 2) 2017 április 7 átkerült augusztus 4-re és A múmia (Mummy) reboot 2017 június 24 helyett március 24-én érkezik. És az egyik cím nélküli „szörnyuniverzumba” tartozó produkciót 2017 áprilisáról egészen 2018 március 30-ig tolták.

2 komment

  1. Hát, vegyes érzelmeim vannak…Diesel annak idején ódzkodott a folytatásoktól, most meg nem bírja abbahagyni. Kíváncsi vagyok, kivel helyettesítik Paul Walkert?

  2. A csucson kellene abbahagyni….tegnap lattam, az akciok szepen kidolgozottak, de mar tenyleg rajzfilmszeruek.(azert a buszos jelenet tenyleg odab@sz…) A befejezes a W alkertol valo bucsu viszont meglepoen komolyan veheto. Reszemrol lezartnak tekintem az egesz sorozatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *