0

Heti bemutatók

argocover

Argo 2: Balog Tibi (Kovács Lajos) és bandája (Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József) tíz év után sem lett okosabb. Továbbra is pitiáner, suttyó bűnözők, akik nagymenőknek hiszik magukat és a nagy lóvéra vágynak.

A hangok (The Voices): Ryan Reynolds gyári munkást alakít, aki igyekszik mindenkivel jóban lenni. De úgy adódik, hogy véletlenül kinyír egy nőt. Fogalma sincs, hogy mit tegyen, de a fejét azért elteszi. Ugyanakkor a macskája és a kutyája ad neki tanácsokat, az állatai gyakorlatilag az ő jó és rossz oldalát testesítik meg.

The Duke of Burgundy: A történet egy lepkéket tanulmányozó hölgy és szolgálója közötti leszbikus, kissé szadomazo kapcsolatot mutat be. A főbb szerepekben Sidse Babett Knudsen, Monica Swinn, Chiara D’Anna látható. Amerikában január 23-án mutatják be, előbb-utóbb hozzánk is eljut.
The Duke of Burgundy

Sam – Kismadár nagy kalandja (Gus – Petit oiseau, grand voyage): Francia animációs film. Yellowbird egy aprócska, árva madár, aki soha nem hagyta el fészkét. Családra vágyik és vágya ugyan teljesül, bár nem úgy, ahogy elképzelte. Egy madárcsapat élére kell állnia, el kell jutniuk Afrikába.

Jack: Német dráma. A címszereplő srácnak szoros az ütemterve. Egyedülálló anyjának kell segítenie és minden tőle telhetőt meg kell tennie. Ám egy baleset után állami otthonba kerül.

Citizenfour: Doksifilm Edward Snowdenről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *