0

Daniel Radcliffe lesz a Grand Theft Auto főszereplője

radcliffeAz igazi Grand Theft Auto film még várat magára, de a cím így is kötődik a népszerű játékhoz. Ugyanis annak kiadója, a Rockstar Games társalapítójának, illetve elnökének és Jack Thompson játékellenes aktivista/ ügyvéd harcát mutatja be. Daniel Radcliffe alakíthatja Sam Houser-t, a Rockstar fejesét, aki nem csak a GTA, hanem a Max Payne és a Red Dead kiadásáért “felelős”. A játékokra jellemző az erőszak, ami erősen szúrta a szemét Thompsonnak, úgy érezte, hogy kereszteshadjáratot kell folytatnia ezen programok ellen.

Thompson tevékenységének hála gyorsan a média figyelmének a középpontjába került, elsőként a rapzenét kezdte támadni, majd a különösen véres és agresszív játékok ellen indult. Kezdetben még többen támogatták, de viselkedése és hozzáállása miatt gyorsan elfordultak tőle a szervezetek, majd a kamara is kizárta, mivel úgy ítélték meg, hogy magatartása nem ügyvédhez méltó és több, mint két tucat pontban ítélték meg úgy, nem megsértette a hivatali etikát. Ettől függetlenül Thompson nem adta felé, a Medal of Honor ellen is síkra szállt.

A forgatókönyvet James Wood szállította le, eleinte Rockstar Games címre hallgatott a projekt, de nyilván jobban hangzik a Grand Theft Auto. Owen Harris, a Black Mirros és a Misfits széria rendezője április 20-án vághat bele a forgatásba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *