4

Adam Wingard rendezi A halállistát

deathnoteEgy ideje gondolkodnak rajta, hogy A halállista (Death Note) népszerű mangából elkészítik az amerikai verziót. Shane Black és Gus Van Sant is kapcsolatba került a projekttel, de nem tudták belendíteni a produkciót. De talán Adam Wingarddal sikerül elkezdeni a forgatást. A rendező a You’re Next horrorja után tette le az asztalra a The Guest thrillert, amelyek eléggé jó ajánlólevélnek bizonyultak.

Az eredeti történetben Yagami Light megtalálja Ryuk  halálisten elvesztett füzetét. Akinek a nevét leírják a lapokra, azok rövid időn belül elhaláloznak. A fiatal fiú szeretné megszüntetni a bűnözést, viszont a hatóságok figyelmét is felkeltik, hogy egyre több gengszter kerül föld alá. A világ legjobb nyomozóját, L-t állítják rá az ügyre.

Korábban a japánok leforgattak két filmet és egy spin offot, amelyeket nálunk is vetítettek.

4 komment

 1. Na, ez már alapból halva született ötlet… már maga a japán élőszereplő film sem volt olyan nagy durranás, mert ugye egy akkora történetet nem lehet belesűríteni még 2 filmbe sem, nem hogy 1-be…
  Ez a rövid tartalom kicsit fura volt
  “Yagami Liight megtalálja Shinigami halálisten elvesztett füzetét.” Shinigami magyarul halálistent jelent Ryuk dobta le a földre a listát, mert nagyon unatkozott. És ha jól emlékszem L nem része az Interpol-nak, csak közreműködik velük, bár ezek apróságok.
  Inkább a Robotech filmet csinálják meg az amcsik… ha már úgy is ígérgették, abból még jó is kisülhet… (az is japán eredetű (Macross))

 2. Simán lehetne belőle egy jó két órás filmet készíteni.
  Persze ha az egész sztorit aprólékosan akarják feldolgozni az nem fog menni! Ez egy film, az meg egy sorozat.
  Ettől függetlenül, kicsit átírva, elnagyolt halálnemekkel, jól játszva 4-5 szereplővel és a megfelelő fordulatokkal simán lehet belőle jó mozit csinálni…bár kétséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *