1

Robert Downey Jr. kereste egy év alatt a legtöbb dohányt

A Forbes utánajárt, hogy mostanában Hollywoodban mely színész markába szurkolták le a legnagyobb fizetést, ki kapta a legtöbb pénzt. Beszéltek a producerekkel, menedzserekkel és egyéb bennfentesekkel, hogy minél pontosabb képet kaphassunk a Hollywoodban forgó hatalmas dohányokról, de megemlítik, hogy nem vonták le, hogy ebből mennyit adózott a színész vagy mennyit adott ügynökének.

Robert Downey Jr mostanság hatalmas sztár, a Vasember (a franchise eddig 2,4 milliárd dollárt hozott a kasszáknál) és a Bosszúállók bevétele az egekbe repült. 2012 júniusa és 2013 június között Downey Jr. 75 millió dollárt tehetett zsebre. A Marvelél neki sikerült kiharcolnia a legnagyobb fizetést, a többiek hozzá képest aprópénzt kapnak.

Channing Tatum 60 milliónak örülhetett, 2012 júniusától idáig ennyivel gazdagíthatta számláját. Ne feledjük, hogy ő és Steven Soderbergh saját zsebből finanszírozta a Magic Mike-ot, amely Amerikában bőven száz millió felett teljesített, 7 millióba került és összesen 167 millió dollárt szedett össze világszerte. E mellett több produkcióban is felbukkant.

Hugh Jackman a harmadik helyet foglalja el szerény 55 millió dollárral. Wolverine-ként az X-Men filmekért szép summát markolhatott fel és ezen felül még a Nyomorultakban is játszott, de meg kell említenie, hogy a Broadway deszkáin is volt jelenése.

Mark Wahlberg leginkább a Ted vígjátékkal hasított és több filmben is játszott, a Megtört város ugyan elhasalt, de az Izomagyakkal hozta a formáját és e mellé idén még jön a Két kaliber is. A listán egyetlen női név sem olvasható, odaát nem sok színésznő érdemel ki 20 millió körüli fizetést, talán csak Angelina Jolie.

Íme a lista

1. Robert Downey Jr: 75 millió dollár

2. Channing Tatum: 60 millió dollár

3. Hugh Jackman: 55 millió dollár

4. Mark Wahlberg: 52 millió dollár

5. Dwayne Johnson: 46 millió dollár

6. Leonardo DiCaprio: 39 millió dollár

7. Adam Sandler: 37 millió dollár

8. Tom Cruise: 35 millió dollár

9. Denzel Washington: 33 millió dollár

10. Liam Neeson: 32 millió dollár

 

Egy komment

  1. Amit meg Rockra meg Wahlbergre költöttek az nevetséges, mennyi éhes szájat jól lehetett volna lakatni belőle. RDJ meg god mode.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *