13

Hivatalos karakter fotók X-Men: Az eljövendő múlt napjaiból + Wolverine stáblista utáni jelenet

Íme néhány karakter fotó az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiból. Magneto (Ian McKellen) Kolosszus (Daniel Cudmore) látható, majd a következő két figura X Professzor (Charles Xavier) és Bishop (Omar Sy). A harmadik sorban Bestia (Nicholas Hoult) és Plazma (Lucas Till) néz ránk. És végül Wolverine kapott két képet is.

tn_1xmenkarakter1 tn_1xmenkarakter2

A Farkas stáblista utáni jelenetét még nem láttuk, de alant olvasható a leírása, legalábbis állítólag ezt teszik be a legeslegvégére. Tehát spoiler:

Két év telik el, Farkas egy reptérre sétál be, amikor az összes fémérzékelő megbolondul és különféle tárgyak emelkednek a levegőbe. A mutáns mögött Magneto álldogál és arra figyelmezteti, hogy egy közös ellenségük feltett szándéka, hogy megsemmisíti az összes hozzájuk hasonlót. Magneto azt is elárulja, hogy az illető hatalmas robotokat, Őrszemeket épít és így akarja kivitelezni szándékát. Megkéri, hogy csatlakozzon hozzá, hisz a cél közös, mentsék meg közösen a mutáns fajt. Farkas nemmel felel és furcsállja is, hogy a Fém Ura egyáltalán rá gondolt. Ekkor a körülöttük lévő emberek megmerevednek, majd X Professzor gurul be a képbe.

13 komment

 1. Ja, Logan rohadt jó, hogy őszül, ezt legalább átvették a comicsból 😀
  És akkor ki lehet zárni, hogy ő menne vissza a múltba, ha már mellette ott van a fiatalabb énje?

  Plazmáék nem az első részből vannak?

  • aki visszamegy az relative sokat szerepel a filmben sztem, és Rozsi csak egy kisebb cameot kap, nem?! Nekem legalábbis eddig az volt az érzésem, hogy ez a rész inkább a 1st class folytatása lesz, így nem Rozsi lesz a főszereplő, mint az eredeti trilógiában.

 2. Remélem Kolosszust sokszor látjuk majd akcióban, mert eddig nem sokat mutogatták talpig acélban (drága volt megcsinálni?)

   • Igen, ez is igaz, de az olyanokra is gondolok, mint például a 2. részben, mikor a kommandósok betörnek a Xavier-házba. Kolosszus még kérdezi is Rozsit, hogy segíthet-e, de Rizsi elküldte. Itt szerintem jó alkalom lett volna egy kis bemutatóra a bádogembertől, Rozsial vállvetve jó kis csapat lettek volna…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *