3

Heti bemutatók

pacific-rim

A tűzgyűrű (Pacific Rim): Guillermo del Toro sci-fi akciójában szörnyek lépnek ki az óceánból és hatalmas pusztítást visznek végbe. Az emberek hatalmas robotokat építenek, ezekkel szállnak szembe a lényekkel.

A magányos lovas (The Lone Ranger): Armie Hammer játssza a maszkos vadnyugati igazságosztót, a Johnny Depp által megformált indiánnal száll szembe a korrupt gazfickókkal és a bűnözőkkel. Gore Verbinski dirigálta a filmet.

Senki többet (The Best Offer): Olasz dráma, Giuseppe Tornatore filmjében Virgil egyszerűen képtelen kapcsolatot teremteni. 63. születésnapján egy visszahúzódó nő arra kéri, hogy ő bonyolítsa a családjához tartozó értékes holmik árverését. Virgil beleszeret a nőbe.

Toszkán szépség (La prima cosa bella): 2010-es olasz vígjáték. Anna 1971-ben megnyer egy szépségversenyt, fiát ez kissé idegesíti, de lánya örül. Eltelik 40 év és a felnőtt fiú továbbra sem tette túl magát a régi nehéz pillanaton, ám anyja egészségi állapota romlóban és testvérével együtt meglátogatja.

Péntek Barcelonában (Una pistola en cada mano): 2012-es olasz vígjáték. A film nyolc férfi portréját és zűrös szerelmi életét követi nyomon. Váratlan találkozások, meglepő beszélgetések peregnek a valós időben zajló jelenetekben. A párbeszédekre van bízva minden, a szereplőknek nincs hová bújni. Minden jelenet a színészek kettősén múlik, a köztük lévő kapcsolatok csak részben rajzolódnak ki. (port.hu)

3 komment

  1. Tűzgyűrű: jó teremben a hangerőtől mozognak a székek, végig zúzás, kikapcsolódásnak kiváló.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *