4

Bill Murray el sem olvasta a Szellemirtók 3 forgatókönyvét

szellemirtokA TIFF Bell Lightbox legutóbbi vetítésén az eredeti Szellemirtókat is leadták, az eseményen részt vett Ivan Reitman rendező is, aki arról beszélt, hogy több forgatókönyv is van a folytatáshoz és Bill Murray-t nem érdekli a harmadik felvonás.

„Gyakorlatilag Bill Murray el sem olvasta a forgatókönyvet. Talán úgy 10 oldalt lapozhatott át, de nem olvasta végig. És soha nem is érdekelte a film. Ez a része igaz az eddig híreknek. De nem a Szellemirtókkal volt problémája, csupán karrierjét egy teljesen más irányba akarja terelni” – mondta Reitman. „Szerintem remek színész, komikus és nagyszerű személyiség, ötször dolgoztam vele együtt és jó lenne, ha ismét együtt forgathatnánk. Remélem, hogy végül bevállalja a filmet.” – tette hozzá a rendező. Reitman azt is elárulta, hogy jó pár szkriptet írtak, amelyek igazán jók lettek. Az egyikben Murray karaktere áll a középpontban, de nem tudták rávenni a színészt, hogy végigrágja magát rajta. Szóval úgy tűnik, hogy nem ebből készítik el a Szellemirtók 3-at. Ezért más alternatív lehetőségeken kezdtek gondolkodni.

Murray pályafutása elején inkább vígjátékokban volt látható, letett néhány emlékezetes filmet az asztalra, gondoljunk csak az Idétlen időkig-re. Majd a komolyabb szerepek kezdték érdekelni, mondhatnám úgy is, hogy a komolyabb, maradandó, értékesebb filmek.

4 komment

  1. komolyabb filmek érdekelhetik, de a Szellemirtók 3-nál maradandóbbat, és a filmnézők szemében értékesebbet aligha fog találni :-/

  2. 5ször dolgoztak együtt? Én csak négyet találok: Szellemírtók 1-2, Bombázók a seregnek, Meatballs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *