2

Letartóztatás a Wolverine ügyben

Még áprilisban a Fox stúdió igencsak ideges lett, mivel a Wolverine filmet valaki feltette a netre, ahonnét 4,1 millióan töltötték le. A stúdió úgy vélte, hogy emiatt nagy veszteség érte őket és nyomozást indítottak a tettes ellen, el akarták kapni az illetőt, kerül, ami kerül, az FBI is a segítségükre volt.

Az ügynökök nemrég letartóztatták Gilberto Sanchez 47 éves bronxi lakost, a gyanú szerint Sanchez töltötte fel a netre a filmet theSkilled1 és SillyGilly felhasználó néven. Azonban úgy tűnik, hogy nem a gyanúsított volt az, aki a stúdiótól kiszivárogtatta a produkciót. Ha Sanchezt bűnösnek találják, akkor 250.000 dolláros büntetésre számíthat, illetve három év letöltendőt is kaphat.

A Wolverine 150 millió dollárba került és 373 millió dollárt hozott világszerte. Mikor kikerült a film a világhálóra voltak olyan spekulációk is, miszerint a stúdió nem volt megelégedve a filmmel, így ők maguk tették fel az internetre, hogy lássák a reakciókat.

2 komment

  1. mennyi adadt egyszerre. 4,1 millio; 47 eves; 250 000 dollar; 150 millio dollar; 373 millio dollar. vajon egy numerologus megtalalna a kozosnevezot eme elbuvolo adatokban? mondatam mar, hogy imadom amikor egy poszt vaza, hogy a napi szarom atlag sulya 4,57 dkg-mal elter a korabiaktol.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *