23

A Másnaposok folytatása nem Vegasban fog játszódni

Todd Phillips már a Másnaposok forgatása közben is gondolkodott azon, hogy ebből kellene egy második részt is készíteni. Aztán Phillips azt mondta, hogy a tesztvetítések olyan jól sikerültek, hogy a stúdió nem várta meg miképp fog szerepelni a film a mozikban, hanem felkeresték őt a fejesek és azt mondták, csinálja meg a folytatást.

A rendező jelenleg a Due Date vígjátékot forgatja, a Másnaposok 2 forgatókönyvével pedig már félig el is készült. Részleteket nem tudni, de az már biztos, hogy visszatér a három főszereplő (Bradley Cooper, Ed Helms, és  Zach Galifianakis) és nem lesz benne legénybúcsú.

“Amit a nézők igazán szerettek a Másnaposokban az nem Las Vegas vagy a legénybúcsú, hanem a karakterek voltak. Szerintem meg lehet az csinálni, hogy egy másik szituációba helyezzük őket, ehhez pedig nem kell sem Vegas, sem pedig még egy legénybúcsú” -mondta Phillips.

23 komment

  1. Ha ez igaz és azt olvasom hogy indul a forgatás….onnantól ez lesz számomra minden idők legeslegvártabb filmje:D Bár félek Vegas-t túlszárnyalni (mert azért Amerika játszótere mégiscsak számított itt valamit) nehéz lesz! De ha ők 3-an benne vannak biztosan ütős mozi lesz belőle:D Bradley Coopert nagyon megkedveltem és egyre több jobb szerepet kap!

  2. Csak aztán nehogy kihagyják belőle a qrva nagy lerészegedést. Elég nehéz lesz sztem megcsinálni Vegas nélkül, úgy hogy még reális is maradjon. Elvégre ott azért mégiscsak többmindent emgtehet az ember. Bár már ott is folytathatnák, hogy mondjuk már az esküvőn is jól beb*sznak/bedrogoznak.

  3. Nyáron Cooper azt mondta, hogy ki kell menniük az űrbe vagy valami ilyesmi a második részben. Ám ugyanakkor azt is mondta, hogy 2009 őszén indul a forgatás.

  4. Fogalmam sincs, hogyan lehet megismételni azt a sikert, mert a meglepetés ereje már oda, és kb tudjuk, hogy mire számíthatunk (bár az Üvegtigris 2-vel is sikerült, szerintem).
    Épp ezért viszont jó dolognak tartom, hogy sem a helyszín, sem az alapszituáció nem ugyanaz: a bonyodalom is más lesz, ahogy a fordulatok is. Szóval drukkoljunk, hogy sikerüljön!

  5. Jó volt a film, bár nekem bizonyos részek életszerűtlenek voltak.
    Aki járt pár évig egy igazán belevaló társasággal bulizni és gyakran volt filmszakadás az talán tudja miről beszélek. 🙂

    Pl. ha valaki igazán szét van csúszva reggelre, annak minimum csupa okádás a cucca, feje, haja, stb.
    Esetleg összehugyozva, rosszabb esetben be is szarva. 🙂 Ez alap dolog, egy igazi piálás után.

    Tapasztalat…

  6. Pont tegnap láttam a filmet. Tetszett, de a második, sokadik részek nem mindíg jönnek össze. Bár egy Halálos fegyver 5-öt szívesen megnéznék.

  7. @az aki: ja, nyilván dramaturgiailag hasznos lett volna ha leokádott ingben, szaros gatyában kalandoztak volna… valami négervígjáték szintjét biztos megütötte volna…

  8. a karakterek annyira jók, hogy nem félek attól, hogy ne lehetne rájuk még egy remek forgatókönyvet írni.

  9. Félve jegyzem meg, hogy szerintem élvezhetetlen film volt, rettenetes forgatókönyvvel, hihetetlen bakugrásokkal és értelmetlenségekkel, ellenben jó karakterekkel. Az, hogy ez lett “2009 legjobb vígjátéka” valóban csak az egyébként béka segge alatt levő színvonalnak köszönhető. A barátnőmmel néztünk közben nagyokat egymásra, hogy ez most így hogy?:P

  10. @SzőröstalpúJeti: Lehet, hogy Te eddig piásüveget csak kirakatban láttál, de egy kőkemény detox buli többnyire így végződik…

    Egyébként színvonalról beszélni egy ilyen vígjátékkal kapcsolatban szerintem semmi értelme.

  11. @az aki: nekem voltak durva kimaradásaim, de hugyos-szaros-lehányt cuccban még sose ébredtem. Na meg látni kellett volna a filmet, hogy nem csak ittak. Bebaszós vígjátékot elemezni te Úr Isten, GAF.

  12. Bebaszva jókat lehetett rajta nevetni, nem egy rossz film.Remélem a kettőben benne lesz még Tyson is.:D

  13. Huuu bazz, “az aki” itt osztja az eszt, pedig nem is alkoholrol van szo hanem rape drogrol.

    Lattad egyaltalan a filmet?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *