4

Heti néznivaló

0im
Április 30-ától nézhetjük meg a Vasember (Ironman) filmet. Hamarabb, mint ahogy azt a képregényzabáló amcsik, ilyen is ritkán van. Ha minden jól megy én már tegnap este láttam.

Május 1.-től pedig a következő produkciókra suhanhat el a nép a mozikba:

21-Las Vegas ostroma: Kate Bosworth és Kevin Spacey főszereplésével. Las Vegasban könnyű meggazdagodni, csak jó matekosnak kell lenni, jól kell számolni fejben. Erre el kéne menni.

Csak a testeden át (Over Her Dead Body): Eva Longoria és Paul Rudd főszereplésével készült romantikus vígjáték. Henrey menyasszonyát meggyilkolják, médiumhoz fordul, hátha tudna esetleg a szerelme szellemével beszélni, de beleszeret a médiumba. Csakhogy menyasszonya szelleme még nem távozott e világról.

Lucky Luke – Irány a vadnyugat (Tous a l’Ouest: Une aventure de Lucky Luke): a képregényhős, ki gyorsabban lő az árnyékánál. Francia animációs.

Föld (Earth): német-brit dokumentumfilm.

Paris (Paris): francia romantikus vígjáték Juliette Binoche főszereplésével.

Testvérem egyedüli gyerek (Mio fratello é figlio unico): olasz francia krimi-dráma-vígjáték. A történet a 60-as évek Olaszországában játszódik és két testvérről szól, az egyik a fasizmus a másik a kommunizmus irányelvét követi.

4 komment

  1. Megtekintettem a Vasembert, nekem tetszett. A képregényfanoknak tuti tetszeni fog, bár a végéhez nem tudom mit szólnak majd.

  2. Megtekintettem a Csak a testeden át filmet, remélem hamar elfelejtem és szintén remélem, hogy évvégén eszembe jut, mikor a legrosszabb filmek “legjobbjait” állítom össze

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *