0

Csak röviden…

Az elhagyott szoba (Vacancy): Antal Nimród is bekerült Hollywood gépezetébe. Mit is kaparintott meg? Egy olyan filmet, amit már az előzőleg kiszemelt színészek, rendezők ott hagytak. De sebaj, mert Kate Beckinsale-t én is dirigálnám ingyen is, bár azért választhatott volna jobban is. Luke Wilsonnak meg úgyis mindegy. Házaspár egy motelben száll meg éjszakára, ahol felfedezik , hogy a szobájukban lévő videokazettákon bizony igazi gyilkosságok történnek, ráadásul pont ott , ahol vannak. Hát igen, a big brother mindent lát és ölni akar. Tulajdonképpen innen indul be a feszültség, ami nem tart sokáig, mivel a film se túl hosszú. De legalább a film második fele feszes, klausztrofób. Nagy baj, hogy lassan indul be a film, feléig szinte semmi se történik, csak ásítozunk. Ebből simán lehetett volna egy esti egy órás tévéfilm is. Értékelés: 50 %

2007vacancy

Szörnyek szülője (How to Make a Monster): A Clayton Software összeszed egy számítógépes játékokhoz értő bagázst, hogy az Evolution játékot megalkossák. A kis csapat olyan jól végzi a melóját, hogy a megalkotott szörny életre kel. Mindenki messziről kerülje el ezt a horrornak szánt trágyahalmazt. Plusz még a színészi játék is elég gyér, vagyis azt mondanám, hogy nincs.

2005htmam

Suttogás (Whisper): Max nemrég szabadult a sittről, barátnőjével új életet akar kezdeni, tehát csak legális dolgokkal foglalkozna. A bandája tagjai azonban egy melóba még be akarják szervezni és mivel szüksége van pénzre belemegy. A terv az, hogy elrabolnak egy gyereket, kapnak váltságdíjat érte és mindenki tele lesz lével, rutin munka. Csak a srácnak természetfeletti ereje van, az elrablók lassan egymás ellen fordulnak. Félelmetesen hangzik? Nem az… gyengus.

2007whisper

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *