1

Titánok harca remake

1981-ben mutatták be a Titánok harcát, ami a 80-as évek egyik legkedveltebb filmje volt videon, másolták is rendesen. Szégyen, nem szégyen én bizony nem láttam.
Természetesen ezt is újra meg fogják filmesíteni. A rendező Steve Norrington lesz, kinek köszönhetjük a Penge első részét és a szerintem elég jól sikerült Sean Connery-s Szövetség-et. A forgatókönyvet Lawrence Kasdan (Az elveszett frigyláda fosztogatói) írja(majd ,ha véget ér a sztrájk). A feldolgozást 2010-ben láthatjuk a mozikban.
Az eredeti történet: Perszeuszt, az ifjú harcost aki egyben a hatalmas Zeusz isten halandó fia anyjával együtt bezárják egy koporsóba és a tengerbe vetik. Zeusz tudja, hogy az asszony magára haragította az isteneket, de ő megkegyelmez neki és gondoskodik róla, hogy a koporsót egy szigeten vesse partra a víz. A gyönyörűséges vidéken férfivá serdült Perszeusz útnak indul, hogy megküzdjön a szépséges Androméda szerelméért. Kalandos útja során meg kell vívnia a halált okádó szörnyetegek sorával, de a halhatatlan isteneket is térdre kell kényszerítenie, hogy megmenthesse szerelmét.(port.hu)

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *