0

Rosszbarátok (Big Nothing)

Charlie-nak (David Schwimmer) nincs munkája, felesége tartja el és ezt nehezen viseli. Melót keres, telefonos ügyfélszolgálatnál helyezkedik el. Összehaverkodik Gus-szal (Simon Pegg), aki egyszer nagy ötlettel áll elő. Van nála egy lista, ami megmutatja, hogy ki nézett a neten illegális pornót, tehát jó kis zsarolási alap. A zsarolásba beszáll egy csaj is, akivel anno Gus-nak viszonya volt. Ki is nézik a jelöltet, egy papot. Megegyeznek szépen, majd lebeszélik az alibit és nekiugranak a „melónak”. De az egészbe beleszól a Sors, az egész terv kártyaávrként omlik össze.

David Schwimmer-t a Jóbarátokból ismerheti mindenki, filmek terén nem nagyon jön össze semmi nagy durranás, mellékszereplőként viszont akadt már egy két jól hozó alkotása. Simon Pegg-től se áll távol a vígjáték műfaja. Idén a Vaskabátokban láthattuk, ami az év egyik legjobb filmje.

A Rosszbarátok a jobb vígjátékok kategóriájába tartozik, sok mosolyogtató jelenet és előfodulhat hangos kacaj is nézése közben. A szereplők lavinaként élhetik meg az eseményeket, mert az eltervezett zsarolás befuccsolása után folyamatosan szívnak és akárhogy akarnak kimászni egyre jobban benne vannak a slamasztikában.

Értékelés: 80 %

Büdzsé: 3 millió Font

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *