0

Remake lesz az Ovizsaruból

kindergartencopArnold Schwarzenegger könnyedén halomra lőtt pár tucat terroristát pályafutása során, ha arról volt szó. De a gyerekekkel eléggé nehezen bírt, ahogy azt az Ovizsaruban is láthattuk. Az akciósztárnak egy oviban kell boldogulnia, ahova egy közismert díler fia is jár. A bűnöző ugyanis el akarja rabolni a srácot, amit meg kell akadályozni.

Az Universal 1440 Entertainment névre hallgató részlege elkészíti a film remake-ét, amely valószínűleg DVD-n fog debütálni. Legalábbis az 1440 a házimozis produkciókra szakosodott és jól ismert alkotások folytatásaiért felelős. Többek között a Chucky átka (Curse of Chucky), a Beethoven’s Treasure és  A Skorpiókirály 4: Harc a hatalomért (The Scorpion King: The Lost Throne) művek jöttek ki tőlük.

Don Michael Paul, a Félholt (Half Past Dead) rendezője dirigálhat a forgatáson. A történet szerint egy ismert zsaru egy indiaival szövetkezik, hogy megtaláljanak egy igen fontos pendrive-ot, amelyen az FBI tanúvédelmi programjában szereplő nevek találhatóak. A nyomok egy oviig vezetnek. És az albánokkal kell leszámolnia. (Őket Bryan Mills nem intézte már el?)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *