17

Stb… Trailer a Cyborg 2-nek, Gibson a Machete 2-ben, Burok poszter

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden.

0tf

Tina Fey leszerződött az Intern vígjátékra, amelyet Nancy Meyers fog rendezni. Fey egy sikeres netes divatcéget vezet, gyakornoknak felvesz egy 70 éves öregurat.

Robert Rodriguez azt szeretné, ha Mel Gibson és Michelle Williams is játszana a Machete folytatásában.

2013. március 15-re tűzték ki a Carrie remake bemutatóját.

Joss Whedon elmondta, hogy leforgatta azt a jelenetet is, amiben Peggy Carter és Amerika Kapitány újra találkozik, de ezek a percek a vágószoba padlóján végezték.

Sharlto Copley lesz az Oldboy remake főgonosza.

Adrian Lyne-re bíznák a The Associate thrillert, a John Grisham tervezetet korábban Tony Scott nézte ki magának, Shia LaBeouf-öt emlegették főszereplőnek. Mindketten távoztak.

Jason Statham és az Universal nem tudott megegyezni, így a színész mégsem fog játszani a Halálos iramban újabb felvonásában.

A Lionsgate a következő rendezők közül akar megnyerni valakit Az éhezők viadala következő felvonására: David Cronenberg, Alejandro Gonzalez Inarritu, Alfonso Cuaron.

Ősszel jelenik meg Dennis Lehane Live by Night regénye, a megfilmesítési jogok már elkeltek, a főszereplő Leonardo DiCaprio lesz. A történet nem ismert.

Vince Vaughn és Owen Wilson lesznek a The Internship főszereplői, utazó ügynököket alakítanak, akik megpróbálnak lépést tartani a világgal és gyakornok lesznek egy híres technológiai cégnél.

Steve Carell egy gengszteres vígjátéknak lesz a főszereplője, a Warner berkein belül készül el a film, Rodney Rothman írja a szkriptet. A sztorit nem tették közzé.

Julia Stiles, Jim Broadbent, Ciaran Hinds, Riz Ahmed és Kenneth Cranham csatlakozott a Eric Bana és Rebecca Hall nevével fémjelzett thrillerhez. A történet szerint Bana és Hall ügyvédek lesznek, akik régebben kedvelték egymást, egy fontos ügy miatt azonban félre kell tenniük nézeteltérésüket.

Danny McBride remake-et tervez a dán Knovn vígjátékból, ő írja a forgatókönyvet.

Képek a Moonrise Kingdomból.

Rob Zombie reklámfilmet készített.

Hulk a Bosszúállókban

A Lone Ranger forgatásáról

Poszter A buroknak

Jelenet a Bad Assből

Jelenet A diktátorból

 

Teaser trailer a Cyborg folytatásának

17 komment

  1. Jason Statham szereplése csak pletyka volt a következő halálos iramban,mi az,hogy nem tudtak megegyezni?!? azért nem egy jól fizetett színész.

  2. @doggfather: Szerintem csak egyszerűen nem kellett bele még egy karakter…elég sokan vannak benne így is.Csak a pletykák miatt,nah magyarázzuk meg miért nem lesz benne.

  3. @mr.roper: “Robert Rodriguez szeretné”…
    Az egy dolog,hogy mit szeretne,Mel Gibson úgy sem fogja elvállalni,vissza akar jönni a sztárok közé,majd pont ezzel…

  4. A Peggy Carter-es jelenetre azért kíváncsi lennék 😀 Gary Ross meg jöhet az X-Men first class folytatásához, de valaki mondja meg neki, hogy nem kell mindig rángatni a kamerát.

  5. pedig ez a „teaser” számomra annyit mutatna, hogy a végeredmény nem b hanem kőkemény zs kategória lenne. Ha lenne.
    …tataratataratatarata… Ikszdé lol 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *