8

Stb… G.I. Joe 2 tv spot, David Michod új filmje, Thai Chi 0 előzetes

A Marvel 2014. április 4-re tűzte ki az Amerika Kapitány 2 bemutatóját.

Frank Spotnitz szerint nagy szégyen lenne, ha nem készülne el a következő X-Akták film, ami ismét az idegenekről szólna, és végre egy normális lezárást adnának a franchise-nak. Folyamatosan győzködi a Fox fejeseit, remélhetőleg sikerül rábeszélni őket.

Nem Gary Ross fogja rendezni Az éhezők viadalának a második részét, nem sikerült megállapodnia a stúdióval.

Martin Scorsese elmondta, hogy nem érti, miért kell erőltetni a Dühöngő bika folytatását, és biztos, hogy nem fog benne részt venni.

0pgPam Grier 2010-ben adta ki a Foxy, My Life in Three Acts címre hallgató önéletrajzi könyvét, aminek a megfilmesítési jogait most az Imprint Entertainment vette meg.

Most Jaume Collet-Serrával tárgyalnak a Here There Be Monsters kalandfilmmel kapcsolatosan. A főszerepre Bradley Cooper esélyes.

Christian Bale,  Casey Affleck, Zoe Saldana és  Sam Shepard leszerződött az Out of Furnace-re.

David Michod, az Animal Kingdom rendezője vezényelheti le a The Rover-t, a történet szerint egy fickó minden követ megmozgat, hogy visszaszerezze ellopott autóját, amiben számára igen fontos dolog van. Joel Edgerton lesz a főszereplő.

Atticus Ross szerzi a 47 Ronin zenéjét.

Ken Jeong bekerült a Pain and Gain produkcióba.

Thai Chi 0 előzetese, steampunk harcművész film

Kép és tv spot a G.I. Joe 2-nek

Jelenet a Pókemberből

Lovely Molly motion poster

Seeking a Friend for the End of the World képek

Amerikai pite 4 poszter

Cabin in the Woods poszter

What to Expect When You’re Expecting poszter

8 komment

  1. Az X-akták tényleg megérdemelne egy bitang jó lezárást. A sorozat maga a 90-es évek. Annyira színvonalas, ha ma is bármikor elővehető (erre képes még a Jóbarátok, már a minőséget illeti).

    Az első mozifilm nagyon jó volt, a második meg inkább meg se történt volna. Azt hiszem nyugodtan kimondhatom, hogy a 9 évados sorozat leggyengébb részénél is gyengébb a Hinni akarok. Én nem engedtem volna bemutatni, inkább újraforgatok mindent, vagy nem tudom.

  2. -Az X-aktákat,ha jól emlékszem 2012-re tervezték,de kétlem elkészül,ez az év a sorozatban nagy jelentőséggel bírt. :/
    -Az éhezők viadala trilógiát igazán végigvihetnék egy rendezővel…Gary Ross egy kicsit több lóvét akart,már dobták is.
    -AZ új pókemberből több részlet is kering a neten,és eléggé viccesre vették a figurát,lehet kicsit eltúlozták,számomra egy kicsit megingott a projekt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *