9

Stb… Brosnan a The House Gun-ban, The Inbetweeners előzetes, My Idiout Brother poszter

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre, videók.

– Az MGM berkein belül készül a Punk Farm gyerekkönyv filmverziója. David Silverman rendezése arról szól, hogy öt tanyasi állat összehoz egy rockbandát.

– Shia LaBeouf azt mondja, hogy biztosan nem vállalja be a Transformers 4-et.

– Mark Romaneket nem érdekeli a Wolverine 2 rendezői széke, állítása szerint ez nem az a téma, amihez szenvedéllyel tudnak hozzányúlni.

– Chris Columbus produceri felügyelete alatt valósul meg  Troll Hunter amcsi remake-je.

– Bradley Cooper és Anne Hathaway helyett Angelina Jolie és Mark Wahlberg lehetnek a The Silver Lingings Playbook főszereplői.

– Pierce Brosnan és Chace Crawford szerződött le a The House Gun filmre. Egy tehetős dél-afrikai családot állítanak a középpontba, amikor a fiút (Crawford) gyilkosság vádjával letartóztatják apja (Brosnan) egy fekete ügyvédet kér fel védelmére.

– Damon Lindelof a Disney számára egy sci-fi filmet, a történetről nem tudni semmit és hivatalos címe sincs, munkacíme 1952.

– Suan Kang lépdelt fel a Headshot akció fedélzetére.

– Rowan Joffe írja a Wikileaks filmet, amely Julian Assangéről fog szólni. a HBO és a BBC is beszállt a projektbe.

– Adam Scott csatlakozott a My Mother’s Curse szereplőgárdájához.

– Diana Ossana, a Brockeback Mountain forgatókönyvírója adaptálja Shelby Stout regényét. Stout könyvét lányáról írta, akit 12 éves csontrákkal diagnosztizáltak.

– Alan Arkin az Argo thrillerben Lester Siegel producert fogja játszani.

– A Batman 3 forgatásán az egyik akciójelenetnél elszakadt a Macskanő ruhája.

0catw

0catw2

– Film készül az The Inbetweeners sitcomból, íme az előzetes

– 2012 Ice Age trailer. B kategóriás film, amiben eljön a jégkorszak

– A Tabloid dokumentumfilm előzetes. A sztori a Joyce McKinney-ről, a korábbi Miss Wyomingról szól, aki hirtelen népszerű lett a pletykalapok körében mikor megvádolta a Mormon Missionary-t, hogy elrabolta és sokáig lakat alatt tartotta.

– 6 perc a Super 8-ból

– Zöld Lámpás tv spot

– 6 másodperces promó a Csodanő sorozatnak.

– Our Idiot Brother poszter

– A Penge anime sorozat teasere

– És végül Monster Brawl, híres szörnyek a szorítóban.

9 komment

  1. @countrypecos: Szerintem lesz 4.rész a mostani gárdával.Ez csak mind üres duma.Majd rájönnek ezután nem kapnak rendes filmszerepeket, aztán ők fognak könyörögni egy új filmért.

  2. Azért az első hír odavert. 😀
    Plusz Christian Bale két hamburgerrel többet evett, mint amennyit szokott általában, egy héten! 😀

  3. @Dean6: Remélem. 🙂 Úgy nem szeretem, amikor egy karaktert más ember játszik el. Pl Batman: Begins – Batman: The Dark Knight – Rachel Dawes.

  4. @countrypecos: Vagy Edward Norton hulk…azért mérges voltam. A másik amit utálok a szinkroncsere,én nem tudom megérteni hogy 2 részig mindenkinek ugyan az a hangja s tökjók,és a 4.részre megint mást volt,5.részre megint más volt a szinkronja pl most a halálos iram sorozatot mondtam.

  5. @Dean6: Az is zavaró – ha már a szinkronnál tartunk és akkor ez is egy marha nagy OFF lett XD -, hogy mostanában újraszinkronizálnak egyes filmeket. Várod a jó szövegeket, amikhez hozzászokott az ember, és nem azok a dumák jönnek vissza. Próbálnak rajtuk finomítani, hogy bemutatható legyen főműsoridőben.

  6. Crawfordnál a Cindy Crawfordról van szó? Mert Brosnanel egy közös filmben tuti nyerő b kategória szerintem, van egy olyan érzésem hogy a nevekkel akarják majd eladni, mindenesetre cindy még 45 évesen is jó nő…Ellenben az első hír csak vicc szerintem:D (is)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *