8

Stb… Cameron kiviszi a színészeket az őserdőbe, Bond forgatás novemberben, Marshall II. vh-s inváziós filmje

Az eltelt  pár nap kimaradt néhány híre röviden.

– Most már biztos, hogy Sólyomszem benne lesz a Thorban. Nem fogja viselni képregénybeli ruházatát, íj és nyílvessző lesz nála. Coulsen ügynök társaságában bukkan fel.

– A Disney úgy döntött, hogy nekik nem kell az Oblivion sci-fi, amit Joseph Kosinski rendezne.

– A Szörny Rt. folytatásának a címe: Monsters University.

– James Cameron az Avatar 2 szereplőgárdáját el fogja vinni a brazil őserdőkbe, hogy megismertesse velük a bennszülötteket.

– Judi Dench azt mondta, hogy a következő James Bond produkció forgatása novemberben veszi kezdetét.

– David Gordon Green azt szeretné, ha a következő filmje a Suspiria horror remake-je lenne.

– Patrick Tatopoulos helyett Stuart Beattie fogja írni és rendezni az I, Frankensteint.

– Ridley Scott filmet akar készíteni Gertrude Bellről.

– A Paramount égisze alatt születik meg az Earthseed regény filmverziója. A forgatókönyvet Melissa Rosenberg írja. A regény egy űrhajón játszódik, gyereke utaznak rajta, akik lakható bolygókat keresnek.

– Neil Marshall  kiszállt The Professionals sorozat filmváltozatából. Az eredeti szériában  két kemény fickó küzdött a terrorizmus ellen hazai földön és a határon túl.  Tom Hardy, Gerard Butler és Jason Statham nevét emlegetik a főbb szerepek kapcsán. Az ügynökök főnöke vagy Liam Neeson vagy Gary Oldman lesz.

– A Piranha 3D folytatásában az éles fogú kis szörnyetegeknek  csöveken és vízvezetékeken keresztül sikerül eljutniuk egy újonnan megnyitott víziparkba, ahol teszik a dolgukat.

0p3d

–  Marshall belevágott egy másik projektbe, amiről annyit tudni, hogy a második világháborúban játszódik és hirtelen földönkívüliek rohanják le a Földet.

– Chris Pine visszatér az Enterprise fedélzetére, majd Jack Ryant fogja eljátszani. A stúdió azt szerette volna, ha a Ryan projekt valósul meg előbb, de a forgatókönyv miatt kénytelen volt meggondolni magát.

– A Disney még nem egyezett meg Agatha Christie örököseivel, így még nem biztos, hogy Miss Marple-t megfiatalítják a mozikban.

– Greg Mclean, a Wolf Creek rendezője készíti a 6 Miranda Drivl horrort. A történet szerint egy család vakációjukról egy természetfeletti lényt visz véletlenül haza, ami a félelmeikből táplálkozik.

– A Kung Fu Panda íróit, Jonathan Aibelt és Glenn Bergert kértél fel arra, hogy írjanak forgatókönyvet a CandyLand táblás játék alapján. A rendező Kevin Lima lesz.

– Kép az Amerika Kapitányból

– Kissé homályos képek a Lock-Out sci-fiből

– Egy kép a Hugo Cabretből, a fickó Johnny Depp.

– Új Brave vázlat

– A Zöld Lámpásban valahogy így fog festeni Parallax, persze itt még elég korai fázisban jártak az alkotók a megalkotásnál.

– Pénteken Bolondok napja, a Jackass-es srácok készültek erre, a Jackass 3.5 ekkor lesz online elérhető.

– A német Fast Five poszter

– A Falling Skies sorozat új előzetese

– Poén: Tara Reid A nagy Lebowski 2 előzetesében

 

 

8 komment

  1. @Cucuminator: Szerintem csak téged 🙂
    A legkidolgozottabb univerzummal rendelkező képregény szerintem! Ha jól megcsinálták a filmet akkor nagyon ütős lesz.

  2. @Dean6: Én csak a JL-ben láttam 🙂 ott annyira nem fogott meg, bár tényleg egyedi karakter 🙂 Azért a Marvel kidolgozottabb univerzum a DC-nél, vagy ennek van egy különálló?

  3. Zöld Lámpásért egy haverom oda-vissza van érte és tőle tudok róla egy keveset, de úgy veszem észre, ő nem túl híres szuperhős. Szerintem a film közepesen jó lesz, akárcsak a Thor. Persze, adja az ég, hogy tévedjek!

  4. Elég változatos,rengeteg lény van benne.Sok jó története van. Meg hát jó sok bolygó(univerzumban játszódik).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *