10

A G.I Joe 2 lehetséges rendezői: Collet-Serra, Gray és Chu

Tavaly nyáron még úgy volt, hogy Stephen Sommers dirigálhatja a G.I. Joe folytatását, ám néhány hónapra rá bejelentette, hogy passzolja a lehetőséget. A Paramountnak így mihamarabb meg kell találni az utódját, a jelöltek a következők: Jaume Collet-Serra, F. Gary Gray és Jon M. Chu.

Collet-Serra eleddig még nem készített nagyobb költségvetésű akciófilmet, karrierje során csupán egyetlen ilyen műfajú művel büszkélkedhet. Az Ismeretlen férfi (Unknown) azonban inkább thriller, mint akció, előtte pedig két horrort – Viasztestek (House of Wax), Az árva (Orphan) – és egy drámát – Góóól 2 (Goal! 2: Living the Dream) – hozott össze. Graynek nagyobb tapasztalata van az akció terén, ő a Nincs alku (The Negotiator), Az olasz meló (The Italian Job) és a Törvénytisztelő polgár (Law Abiding Citizen) filmeket tette le az asztalra, ám ezek is inkább a thriller kategóriába sorolhatók be.  Chu eleddig nem kóstolt bele ebbe a világba, inkább a táncos-zenés produkciókat részesítette előnyben. A Step Up utóbbi két részét rendezte és az Amerikában ma bemutatásra kerülő Justin Bieber: Never Say Nevert alkotta.

10 komment

 1. @koimbra: Mindenesetre annyi kiderült hogy az amerikai szupertitkos szervezetnek kell hogy legyen egy nindzsája, aki a szupertitkos ellenfél szervezet nindzsájával harcol:D
  (nagyon nem jött be az első rész)

 2. @gisss: hát basszus, ez mégiscsak egy G. I. Joe 🙂
  Értelmetlen akció, fasza poénok, már csak a meztelen cicisnénik hiányoznak. Én amúgy Collet-Serrára szavazok, ő javuló tendenciát mutat, Gray pont hogy romlót, a harmadikat meg emberiség elleni vétek forgatókönyvek közelébe engedni…

 3. @koimbra: Szerintem is. Totál limonádé. Komolyan, ezekből mi mást kellett/lehetett volna kihozni?
  Jó film volt ez, és tuti nézem a folytatást!

 4. Nekem is tetszett az első rész. Pont olyan volt, ahogy én egy “G.I. Joe” filmet elképzeltem. Részemről jöhet a folytatás.

 5. Valaki mást kéne találnia stúdiónak.Ha választani kellene a három közül akkor inkább Gray.

 6. Jó lenne már a folytatás, az egy szép kis látványorgia volt bugyuta sztorival, de azért mégiscsak jó volt nézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *