9

Van Damme rábólint a The Expendables 2-re, de csak akkor, ha Seagal nem lesz benne

Most még nem tudni, hogy ki lesz benne biztosan a The Expendables 2-ben. Lehetett arról is hallani, hogy Steve Austin visszatér, annak ellenére, hogy az első részben meghalt, állítólag a karakter ikertesójaként. Arnold Schwarzenegger lehetséges, hogy többet fog szerepelni, mint 1 perc  és Kurt Russell is felbukkanhat. De még nincs semmi kőbe vésve. És mi van Jean-Claude Van Damme-mal? Sheldon Lettich elárulta, hogy valószínűleg benne lesz a második részben.

“JC úgy tűnik, hogy hajlik a folytatásra, én így tudom. De csak akkor, ha Steven Seagal nem lesz benne. Ahogy hallottam, ő nem lesz ott, nem azért, mert Sly nem akarja, hanem a producer, Avi Larner miatt, akinek volt néhány kellemetlen tapasztalata Stevennel.” – mondta Lettich.

Lettich ezen kívül hozzátette, hogy szeretnék megvalósítani a Dupla dinamit (Double Impact) második felvonását “Egyre közelebb kerülünk, hogy megoldjuk a jogi problémákat, de egyelőre erről nem tudok mit mondani, még egyáltalán nem biztos, hogy összejön.”

9 komment

  1. Segal nem kell bele szerintem sem, de JCVD viszont igen, ha már az elsőből kimaradt. És habár a Dupla dinamitot a legjobb Van Damme filmnek tartom, mégsem örülnék ennek a folytatásnak.

  2. Csak összehoznak megint egy sztárparádét.
    Dupla dinamit…….hüüü mien rég láttam, de a folytatásba beleöregedett már szerintem.

  3. @doggfather: Még asszem tavaly volt valami olyan pletyka, hogy lesz egy közös filmjük, csak aztán Seagal asszem kiszállt belőle. Aztán lehet, hogy Van Damme kissé megorrolt rá.
    ( Bár aztán az is lehet, hogy az egész csak kacsa volt.)

    Amúgy Dupla Dinamit 2-őt tényleg nem kéne erőltetni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *