1

Smith és Wahlberg 1 millió dollárt kapna, ha a szorítóban kiállnának egymás ellen

A Hollywoodi Ökölvívó Szövetség 1-1 millió dollárt ajánlott fel Will Smithnek és Mark Wahlbergnek, ha február 26-án kiállnak egymás ellen a Las Vegasban egy bokszmeccs erejéig. A két színésznek három 1 perces menetet kellene lezavarnia az összegért cserébe.

“Nagy lehetőség lenne a két sztárnak, hogy a hollywoodi boksz Super Bowl-jában   kiálljanak egymás ellen és hogy a  fizetségüket kedvenc jótékonysági szervezetüknek felajánlják. Nem hisszük, hogy le fogják tépni egymás fejét, csak azt szeretnénk, hogy a szorítóba lépjenek és egy kicsit elszórakoztatnák az embereket. ” – mondta a HÖSZ elnöke, Damon Feldman.

Smith évekkel ezelőtt a legendás Muhammad Alit játszhatta el az Aliban, amiért kiérdemelt egy Oscar jelölést. Mark Wahlberg pedig jelenleg a The Fighterben látható, ahol Mickey Wardot formálja meg és szintén esélyes, hogy egy Oscar nominációval gazdagodjon. Mindkét színész tapasztalt, Smithnek azonban vennie kellene néhány bokszleckét, bár azért a dolog nem vérre megy és a végén valószínű, hogy boldogan veregetik meg egymás hátát és kihozzák döntetlenre az eredményt.

Egy komment

  1. Persze, ilyet már hallottunk. Legutóbb Russel Crowe-t akarták összeereszteni egy volt edzőjével, aki boxoló. Ezek marhaságok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *