0

Dushku és Whedon a Dollhouse után ismét közös produkción törik a fejüket

Eliza Duhsku tegnap este a Discover Channel Life filmjére igyekezett, a Hollywood Life riporterének sikerült néhány kérdést feltennie a vörös szőnyegen a színésznőnek. Először is a Szellemirtók harmadik része került szóba, ugyanis Dan Aykroyd néhány hónapja azt mondta, hogy Dushkut el tudná képzelni az egyik főszerepre.

“Nem tudok erről semmit. Nem kaptam semmilyen forgatókönyvet – ez csak egy pletyka. De nagyon izgalmas lenne, ha benne lehetnék” – mondta Dushku, majd arról beszélt, hogy a Dollhouse-szal nem ért véget a Joss Whedonnal való együttműködése, hiszen néhány éve tervezgetnek valami ütős mozifilmet és ez hamarosan meg fog valósulni, sajnos a produkció címét és tartalmát nem árulta el. A Slashfilm úgy gondolja, hogy  a Goners horrorfilmről van szó, ugyanis Whedon ezt szeretné már régóta megvalósítani.

A Goners egy misztikus thriller-horror lenne és a történet középpontjában egy fiatal nő áll, aki kalandjai során sok horrorisztikus dologgal kerül szembe és végrehajt néhány hősies cselekedetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *