7

15 millió dollárnál jár licit a Terminátor jogokra. Ki ad érte többet?

A Terminátor harmadik része után a franchise jogai Derek Anderson és Victor Kubicek kezébe kerültek, akik el is készítettek a negyedik felvonást. A produkció nekik nem hozott megváltást, a film megbukott a mozikban, a duó cége, a Halcyon Group pedig csődbe ment, de még valamennyire reménykedtek, hogy a DVD eladásokból szép bevételt fog hozni a film. December elsején került a boltokba a produkció és két hét alatt 1,3 millió darabot adtak el belőle, ami 15 millió dollárt jelent, ez pedig édeskevés.

Anderson és Kubicek már tavaly úgy döntött, hogy eladják a Terminátor jogait, a stúdiók szabadon licitálhatnak arra. A duó szerint a jogok több, mint 60 millió dollárt érnek, remélik, hogy kapni is fognak érte.  Az elvárásaiknak azonban úgy tűnik  búcsút mondhatnak, eddig a Lionsgate tette a legnagyobb licitet, 15 millió dollárt és 5 %-os részedést kínált, ami azt jelenti, hogy minden további Terminátor film bevételéből 5 % Andersont és Kubiceket illeti. Ha valaki úgy gondolja, hogy részt venne ebben a “hatalmas” licitálásban, akkor 750.000 dollárral nagyobb ajánlattal kell előrukkolnia. Még szűk egy hónap van hátra a végéig, feburár 5-én napvilágra kerül, hogy ki játszadozhat tovább a Halálosztóval.

7 komment

 1. Az miylne durva lenne ha valami rohadt dús gazdag Arab-Emírátusokból származó országból megvenné valaki! Valaki Terminator fan akinek mindent megér:D LOL
  Ilyen Jáir Márksz (Törtetők) szintű gazdag emberek LOL

 2. Cameronnak kellene megvásárolnia a jogokat: szakít az Avatar – biztos lenne miből 🙂

  Aztán írna egy normális Terminator-sztorit, jól megrendezné a filmet – és lehet, hogy újra rekordot döntene, mint most az Avatarral.

 3. @AntiChrist: Na de nem ő szakítja a nagy zsozsót, hanem a stúdió. Ki tudja ebből mennyit kap Cameron.? Meg szerintem Cameron már magasról tesz a Terminátorra, meg van annyi betervezett projekt nála…:)

 4. Döglött pacin ugyan lehet lovagolni, csak sajnos nem halad semerre, max a rothadással egy ütemben süllyed.

 5. Jah, számtalanszor megmondta már, hogy már nem érdekli a Terminator. Ő befejezettnek tekinti, ez meg már amúgysem az a sorozat, amit ő megálmodott.

 6. vegye meg a corda studios és csinálják meg maguk sztem lenne elég színész itthon is a hely meg van (itt is akarták csinálni egyébként is…. 🙁 ) kis hitel a diszletekre neaggyisten egy nagyobb külföldi névre és ennyi 😀

 7. Szegény Terminátor, pedig nem is volt olyan rossz a T4… 🙁 Azért kezdhetnének vele valamit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *