7

A B (Zs) kategória rajongóinak

Igazi B (Zs) filmes csemege tűnt fel a láthatáron, tehát az ezen kategória rajongóinak és Winston figyelmébe ajánlanám a következőket. 2004-ben mutatták be a Dinokrok horrort, amiben egy őslény DNS-ével kísérletezgettek, azonban hiba csúszik a dologba és életre kel a DinoKrok, amely úgy néz ki mint egy dinoszaurusz és egy krokodil ötvözete, íme a kis aranyosról egy kép. (imdb 2,4)

Aztán 2007-ben jött a Supergator, amiben szintén egy prehisztorikus DNS mintával való kavarás során létrehoznak egy prehisztorikus aligátort. (imdb 3,3) Ez a cukiság imígyen fest.

Mindkettő producere Roger Corman volt (jövőre életmű Oscart fog kapni), no és ha ez nem lett volna elég, idén összeeresztik a két szörnyet. A film címe Volcanic lesz (de emlegetik Dinocroc vs Supergator néven is). A film egyik szereplője a nemrégiben elhunyt David Carradine lesz, akivel szerencsére még halála előtt le tudták forgatni azokat a jeleneteket, amelyekben szerepel. A produkciót még idén mutatják be a tévében. Alig várom.

7 komment

  1. @Samott: Figyelmedbe ajánlom a havi Filmvilág cikkét: Nigéria jelenleg a világ második legnagyobb filmgyártója India után. Ez a tény azért nem közismert, mert kivétel nélkül minden filmjüket közvetlenül DVD-n hozzák forgalomba.

    Úgyhogy direct-to-DVD már kezd kicsúszni az “önmagában (le)minősítő” kategóriából.

  2. @Dr. No: Ja, nem sajat, a Kerge Kellyben mondta a producer a sajat filmjeirol… 🙂

    Mondjuk Nigeriai filmet meg nem lattam (Indiait igen, egy eleg is volt egy eletre), de megneznem mit tudnak. Volt valami nagysikeru akcio-komedia arrafele mostanaban? Nigeria angol gyarmat volt ha jol emlekszem, angolul forgatnak vagy valami helyi nyelven?

  3. @Samott: Azt olvastam, hogy egész Afrikát terítik. A legkedveltebb művek klasszikus afrikai történeteket (meséket, legendákat) ábrázolnak jelenkori környezetben. Ilyen hétköznapi alaphelyzet, amikor pl. Enebeli Elebuwa (jelenleg 115 filmjét tartja számon az imdb), mint ifjú törzsfőnök éppen negyedik feleségének megvásárlására készül. De van mindenféle, állítólag még polgárháborús szappanoperát is forgattak.
    @jimbo1000: Természetesen az egy naptári évben leforgatott filmek számát veszik alapul.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *