1

Jeepers Creepers 3 előzetes

jeppersc3Eléggé jó volt az Aki bújt, aki nem – hívjuk csak Jeepers Creepersnek – és a folytatás szintén élvezhető volt. 2006-ban tették közzé, hogy jöhet a harmadik felvonás, de a finanszírozás terén gondok adódtak. Victor Salva, az első két rész alkotója dolgozott a forgatókönyvön és kiderült, hogy Gina Phillips újra eljátszotta volna Trish Jennert. Telt az idő, többször szóba került, hogy elindul a forgatás, de soha nem történt semmiféle nagyobb előrelépés.

Aztán 2016 elején végre a munkálatok elindulhattak…volna. Ugyanis Vancouverben dolgoztak volna, viszont a kanadaiak gyorsan körbeküldtek egy figyelmeztető felhívást, amely Salva zűrös múltjával volt kapcsolatos és máris nehezebb volt statisztákat találni, ezért ismét jegelték a terveket.

2017 januárjában került minden sínre, máshol találtak helyszínt a forgatáshoz. Phillips felbukkan egy rövid cameo erejéig, Jonathan Breck lesz a jól ismert rémséges lény, Meg Foster, Brandon Thomas, Stan Shaw és Gabrielle Haugh játszanak a harmadik részben.

A cselekmény az első film történései után játszódnak. Tubbs néhány vadásszal együtt próbálják elkapni a lényt, mielőtt letelik a 23 nap.

jeeperscreepers3

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *