0

Simon Kinberg az X-Men franchise jövőjéről beszélt

wolverinelogankep3Múlt héten mutatták be a Wolverine 3-at, vagy a Logant, amely elég szép nyitányt prezentált. Lehet, hogy Hugh Jackman nem bújik többé a mutáns bőrébe, de azért nem csak róla szól az X-Men franchise, a Fox stúdió több vasat is tart a tűzben. Simon Kinberg producer a Deadline oldalnak mesélt a tervekről,

„Nagy munkában vagyunk, dolgozunk a New Mutants filmen, lesz Gambit Channing Tatummal, jön a Deadpool 2 és az X-Force is, amelyben Deadpoolon és Kábelen kívül más főbb karakterek is lesznek. A Deadpool folytatásának a forgatás még idén elindul. Az X-Force pedig olyasmi lesz, mint egy X-Men titkos műveleti egység. Sokkal komorabb hangvételre kell számítani és R-es besorolásra is számíthatunk. Ebben a csapatban helyet kapnak majd más X-Men karakterek is, akik az X-Force képregényekben is megfordultak az idők során.”- mondta Kinberg.

Hozzátette, hogy folyamatosan egyeztet a stúdióval, hiszen ezek a filmek azonos univerzumban játszódnak, összefüggenek egymással. Megpróbálják a legjobbat kihozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *