4

Jó ideig lesznek még Star Wars filmek

hansoloszereplogardaA Disney gyorsan hozzá is látott a Star Wars filmek tervezgetéséhet, miután megvették George Lucas birodalmát. Eléggé tetszetős eredményt ért el a hetedik film és a Zsivány Egyes (Rogue One), semmi jel nem utal arra az idei felvonás csúnyán elhasaljon. Sőt, ami azt illeti, az internetszerte olvasható negatív hozzászólások és kritikák ellenére borítékolható, hogy jó ideig sok-sok dollármilliót fog keresni a stúdió a franchise-zal. Tehát jó ideig folytatódni fognak a kalandok a messzi-messzi galaxisban.

Erről Bob Iger, a Disney vezére beszélt a Marshall School Business-en. „Ki kell találnunk, hogy mi lesz a Star Wars 9. után. Ugyan még túl korai bármit is mondani, de kreatív csapatunk már a következő 15 évre elegendő történeteken gondolkodik.” – Kár, hogy nem fejtette ki bővebben, hogy mit is ért az említett történeteken. Folytatásokat vagy inkább spin off filmeket? Esetleg szakítunk a Skywalker családdal és hozzájuk nem köthető karaktereket tesznek meg főhősnek?

A Han Solo filmről kiderült, hogy a főhős életét fogjuk végigkövetni 18 éves korától egészen 24 éves koráig. És a cselekményben láthatjuk majd, ahogy „megszerzi azt a bizonyos járművet és találkozik azzal a bizonyos vukival. És megtudjuk, hogy mi Solo igazi neve.”

Iger szóba hozta, hogy Carrie Fisher halálával nem történt változás a The Last Jedi-ben, vagyis egyáltalán nem nyúltak a jeleneteihez és nem is gondolták úgy, hogy esetleg itt-ott változtatni kellene rajta.

4 komment

 1. Részemről jöhetnek, de ennek tényleg akkor lenne értelme, ha a Disney végre kihúzná a fejét az eredeti trilógia s*ggéből és merne kicsit tökösebb, újítóbb szándékú lenni.
  Mert nekem személy szerint már a hócipőm teli van Luke Skywalkerrel, Han Solóval, a Birodalommal, a rohamosztagosokkal, a már lassan futószalagon gyártott Halálcsillagokkal, meg úgy unblock mindennel, ami a régi trilógia korszakához köthető.
  De tudjátok mit? Nem fogom részletezni, mert ez a két derék legény nagyon szépen körbejárja, hogy mik frusztrálnak engem a Star Wars terén:
  https://www.youtube.com/watch?v=87-Kax6Jwxw

  https://www.youtube.com/watch?v=Wcwkip7uXrw&t=20s

  • Én odavoltam a hetedik részért, akárcsak a Rogue One-ért, de azért abszolút örülnék, ha hagynák már a Skywalkereket és más irányba is elmennének. :)

  • Egyetértek, én jobban feszegetném az SW-idővonal múltját és a jövőjét. Előbbire gyk. ott van a KOTOR, utóbbihoz meg kéne egy kis fantázia, de működne.

 2. Egyrészről igen, van potenciál, nagy az univerzum, van mit elmesélni, másrészről viszont ha arra gondolok amit eddig kiterjesztés címén kaptunk, az alapján nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell ez nekünk.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


kettő + = 5