7

Hivatalos: Elkezdődött a Tomb Raider reboot forgatása

Sokat beszéltek a rebootról, jobbára csak a szócséplés ment. Majd szép lassan összehozták a stábot és Roar Uthaug rendező ma Instagramjára kiposztolt egy képet, amellyel tudatni akarta a világgal, hogy elkezdődött a Tomb Raider forgatása.

And we’re off! #tombraider

Roar Uthaug (@roaruthaug) által közzétett fénykép,

Alicia Vikander bújhat Lara Croft bőrébe, Walton Goggins próbál borsot törni az orra alá. A bemutató 2018. március 16-án esedékes. A sztoriban Croft első komoly kalandjára indul, pontot akar tenni apja archeológiai kutatásának a végére és tisztára szeretni mosni nevét. Azonban egy tragédia miatt az expedíció a túlélésért vívott harccá változik.

7 komment

  1. Hihetetlen ez a Wonder Woman meg Lara is egy-egy szép, nagy mellű karakter, erre szerződtetnek hozzájuk egy-egy pöttöm mellű színésznőcskét – mert eléggé bátran kitérdelték maguknak a szerepet. Nem, egyáltalán nincs bajom egyik nőcskével sem, csak nem ezekre a szerepekre születtek.
    Nézzük már meg a Terminátort (mit tudom én) DJ Qualls-szal a főszerepben (nézz utána, ki az), vagy legyen Rambo például Seth Green. Ezek a srácok nem alkalmasak ezekre a szerepekre. Mégis le lehetne velük forgatni ezeket a filmeket – ahogy most leforgatják a nőcskékkel, mell nélkül, plakátokon domborítva, filmben röhögésre serkentve.
    Hajrá.

    • Épp, hogy nem a böhöm nagy mell a lényeg. Gal Gadot is veszett vékony volt és azért elég szépen kikupálták. Szexi és vonzó, nekem tetszett. Vikander pedig színésznő, gondolom nem csak a kalandra akarnak rámenni, hanem arra is, hogy akit leszerződtettek tudjon érzelmeket erőltetni az arcára. Ő is biztosan jól fog kinézni. Mellesleg Angelina Jolie is növesztett némi húst magára a szerep kedvéért anno. Nem kell ide Pamela Anderson mellű nő. A Baywatchban még elment, hogy ring a mell, de én úgy gondolom, hogy eléggé vicces lenne, ha lassítva fut a főhős egy kalandfilmben és a melle majd kiszakad a feszes pólóból.

    • Kis mellel könnyebb rohanni a vész elől 😀 a nagy melles rohanás csak a tengerparton mutat jól.

  2. “A sztoriban Croft első komoly kalandjára indul, pontot akar tenni apja archeológiai kutatásának a végére és tisztára szeretni mosni nevét. Azonban egy tragédia miatt az expedíció a túlélésért vívott harccá változik.”

    Csak nem a Yamatai sziget (az első reboot játék) sztoriját viszik? Az nem lenne rossz. Imádtam azt a játékot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *