7

Lehetséges, hogy a tévében folytatódik a Függetlenség napja

indepRoland Emmerich korábban azt mondta, hogy a harmadik Függetlenség napja (Independence Day) afféle intergalaktikus utazás lesz és úgy 2 vagy 3 évvel a második rész után játszódni. Azonban a Feltámadás (Resuregence) kissé leszerepelt a kasszáknál. Csak 386 millió dollárt sikerült összehoznia a mozikba, amely a 160 millió dolláros büdzsé mellett nem túl szép.

Hamarosan kiadják DVD-n is a sci-fit, ennek kapcsán beszélt a következő filmről a direktor a ComingSoonnal. „A jövő héten találkozóm lesz a Fox stúdióbanl. A Feltámadás megalapozott a harmadik felvonásnak, szóval meglátjuk, hogy mire jutunk.” – Hozzátette, hogy nincs kizárva, hogy a történetet a tévében vigyék tovább.

7 komment

    • Én épp a minap gondolkodtam el, hogy ha kivesszük a pusztítást és meghúzzák a vonalat 40-50 milliónál, akkor egy izgalmas, kreatív és érdekes sci-fi lehetne a harmadik rész. Nem amolyan minden elpusztul durrbelebumm, hanem kalandos sci-fi. Persze tévében ez még így is sok, de ha a SyFy-jal társulnak, akkor olcsón kihozható bármi. Csak éppen gagyi látvány lesz.

      • Nem tudom, amit felvázoltak a kettőben az az intergalaktikus háború ennyiből nem hozható ki, talán ha egy pár évados felvezető sorozat lenne a tényleges harmadik rész előtt, ahol nyilván új karaktereket ismernénk meg, mivel az is esélytelen, hogy Goldblumék sorozatban szerepeljenek, legalábbis szerintem max csak vendék szereplők lennének néha.

        • Nem feltétlenül kell intergalaktikus háború. Lehetne sunnyogni a galaxisban, settenkedni az ellenfél bázisán és ehhez nem kellenek százmilliók. Emmerich pusztított eleget:) Emmerichnek kreatívnak kellene lennie.

          • Ha mondjuk azon a bolygón játszódna, amin a túlélő fajok vannak, az úgy jó lenne, kicsit olyan Star Trekes beütéssel. De azt tartom, hogy a sorozat után kellene egy harmadik film, amiben megint elpusztul minden 😀

  1. Én pont, hogy az ilyen jellegű űrhajós sci-fiket hiányolom a TV-ből, szóval jöhet. Amúgy is univerzum építésbe kezdtek, ahhoz pont jó a TV. Vagy ha nem TV, akkor legyen Netflix.
    Emmerich meg foglalkozzon inkább a Stargate filmekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *