2

Rings előzetes

ringsssNem tesz jót egy film megítélésének, ha a bemutató dátumát ide-oda tologatják. Márpedig a Rings 3D-nek nagyon nehezen találták meg a megfelelő időpontot. 2015 novemberében akarták a mozikba küldeni, de valahogy csak nem akarta a Paramount kiadni az előzetest és szeptemberben áttették inkább 2016 április 1-jére, aztán továbblökték október 28-ig.

Évek óta beszéltek róla, hogy lesz folytatása A körnek (The Ring), azonban idővel már rebootot emlegettek. F. Javier Gutierrez vállalta be a rendezői teendőket, a forgatókönyvön David Loucka, Jacob Aaron Estes és Akiva Goldsman is dolgozott. Matilda Lutz lett a főszereplő, Aimee Teegarden, Johnny Galecki, Alex Roe, Laura Wiggins és Vincent D’Onofrio szintén játszik a produkcióban.

Az is kiderült, hogy mégis folytatásról van szó, hiszen 13 évvel az amerikai remake történései után játszódik a cselekmény. Egy fiatal nő aggódni kezd barátjánál volt az a videokazetta, amelyet ha valaki megnéz, hét nap után meghal. A lány feláldozza magát, hogy megmentse barátját, de kiderül, hogy a filmben van még egy film.

Nemzetközi előzetes

rings3poszter

2 komment

  1. “de kiderül, hogy a filmben van még egy film.”
    Ringception?
    Ebben az esetben a film végi csavar az lesz, hogy a filmben lévő filmben van egy harmadik film is és mindenki meghal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *