2

2018-ra készül el az élőszereplős Bleach film

bleachFilm készül a sokak által kedvelt Bleach mangasorozatból. Nem kell megijedni, hiszen nem hollywoodi produkcióról van szó, bár azért lesz hozzá némi köze az Álomgyárnak, hiszen a Warner Bros Japan kattintotta fel a zöld lámát a tervezet előtt.

Sota Fukushi szerződött le a főszerepre, őt esetleg a Kamen Rider Fourze-ból és a Suki ni Itte romantikus filmből ismerheti a közönség. Shinsuke Sato vezényelhet a munkálatok alatt, a rendező többek között a Gantz és a Library Wars alkotásokon ügyködött, de a Death Note: Light Up the New World-ből is kiveszi a részét.

A filmverzió a Kubo Tite által írt manga történetet emeli át, a szerző reményét fejezte ki, hogy azok számára is élvezhető lesz a produkció, akik nem ismerik a Bleach-et. A rendező pedig megemlítette, hogy a cselekmény során felbukkan majd a Lelkek Világa és lesznek lidércek is. De egyelőre nem közölték, hogy mely karakterek vonulnak fel, a mangában azért több, mint 300 figura volt, szóval az alkotók tudnak miből válogatni. 2018-ban ki fog derülni, hiszen akkor esedékes a bemutató.

Egy gimis srácot követhetünk nyomon, aki megszerzi a Shinigami, vagyis egy halálisten erejét. Ezt követően kénytelen lesz megvédeni az emberiséget a gonosz lelkektől és lidércektől.

2 komment

  1. Ez nagyon jó hír…… lenne, csakhogy nagyon félek attól, hogy mint az Attack on Titan, úgy ez sem fog soha Magyarországra jönni.

  2. Orbitális ötlet, imádom a Bleach-t!
    Szuperül meg lehetne csinálni, és reménykedem, hogy nem Zs kategória lesz. Hatalmas karakterek vannak benne, Kubo Tite egy zseni. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *